Загинув Микола Гордійчук

  • 4 358
  • (Оцінок: 0)
Загинув Микола Гордійчук
Загинув Микола Гордійчук

Поки Шоколадне Хуйло робить цукерочки в Ліпецьку, а місцеві царьки вирощують кабачки на своїх плантаціях, найкращі люди покидають цей світ або стають каліками захищаючи бізнес олігархів!

Прощання з Миколою Гордійчуком 25.07 о 9.00 в Будинку офіцерів.

Прощатимуться з Миколою 25 липня в Будинку офіцерів з 9.00 до 12.00 год. Після цього о 13.00 год. відбудеться поминальна панахида в церкві Петра і Павла.
Поховають Героя на Алеї слави.

22 липня 2015 року поблизу Авдіївки розвідка батальйону підірвалася на розтяжці, серед них був Микола Гордійчук,  помер він по дорозі до лікарні...

Дивитись відео Загинув Микола Гордійчук:

Микола був активним учасником «ПЛАСТу», громадським діячем Кам’янця-Подільського, солістом музичних гуртів «Своєрідне» і «Dendy», під час Революції гідності був у 15-й сотні Самооборони Майдану. Коли розпочалася війна на сході – зголосився добровольцем у батальйон спеціального призначення «Гарпун».

Довідка: 

Народився Микола 26 травня 1986 року в м. Рівне в сім’ї військових. Через рік родина переїхала в Кам’янець-Подільський, з того часу там проживав. Навчався в Кам’янець-Подільській ЗОШ №7. З 1993 року член НСОУ «ПЛАСТ», належав до гуртка «Леви». З 1996 року до підготовчого куреня ім. Устима Кармалюка. В 2003 та 2004 роках був учасником військово-патріотичного табору «Легіон». За час юнацького пластування став пластуном розвідником. Випускник Кам янець-Подільського національного університету ім. Івана Огієнка. Спеціальність психолог. В 2009 році інструктор військово-патріотичного табору «Легіон-12». Учасник команди КВН «Наш Формат». Ведучий молодіжної програми «Шоу Кадрів». Засновник та соліст гуртів «Своєрідне», «The Dendy». Відомий також як Nik Своєрідний. Під час Революції Гідності був бійцем 15 сотні Самооборони Майдану. Захоплювався військовою справою. Планував стати офіцером.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини