Камянець-Подільський » Медицина » Медновини » Враження від ТравмПункту в Кам'янці-Подільському 2022

Враження від ТравмПункту в Кам'янці-Подільському 2022

  • 3 506
  • 1
  • (Оцінок: 0)
Враження від ТравмПункту в Кам'янці-Подільському 2022
Враження від ТравмПункту в Кам'янці-Подільському 2022

Останній раз коли прийшлось звертатись із переломом ноги в травмапункт Кам'янця-Подільського - 2018 рік. Пригода ще та була... І ось пройшло 4 роки і хочеться порівняти сервіс та обслуговування в лікарні у кінці 2022 року. У першому і другому випадку моя донька злама ногу 😜 причому ту саму, так що все однаково по процедурі.

🤯В 2018 році процес виглядав так: ЗВернення в реестратуру - йдеш під кабінет травматолога і сидиш в черзі від 1-2 год, потім на ренген через усе місто в роддом, там ще 1-2 год під кабінетом в черзі. Потім знову в Центральну лікарню і знову 1-2 годи в черзі до травматолога... ПЕред нами було ще 3 людини і закрились двері... ПРийшлось йти ще на натупний день....

😉В 2022 році - Приходиш в травмпункт - зразу оглядає лікар - ренген в сусідньому кабінеті, була черга з 5 людей які пройшли за 15 хв. Фото ренгену вже не роблять - зразу направляють на монітор лікаря. Через 15 хв ми знову в кабінеті лікаря який вже на моніторі дивиться наш знімок і ставить діагноз... І зразу в наступний кабінет на гіпс чи процедури.

За нами в черзі була жіночка із зламаною рукою яка ще не встигла дійти в кабінет до лкаря за результати як її одразу сказали результати і повели на процедури....
👨‍⚕️Якщо чесно то це вражає... Не знаю як стан в інших відділеннях Кам'янець-Подільських лікарень - але травматалогія це супер!


------

Останні коментарі:

admin
admin

В Кам'янці-Подільському працює один і 10-ти найкращих травматологів України - Пастухов Сергій Ігорович, який і зумів налогидити такий супер-сервіс при існуючих мізерних бюджетах на медицину.

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини