Камянець-Подільський » Люди » Політики » Смотров Мирослав Ігорович

Смотров Мирослав Ігорович

  • 1 756
  • (Оцінок: 1)
Смотров Мирослав Ігорович
Смотров Мирослав Ігорович

Смотров Мирослав Ігорович народився в с.Смотрич у 1987 році. Закінчив в 2010 році Вінницький національний медичний університет
ім.М.І. Пирогова і отримав повну вищу освіту, здобувши кваліфікацію лікаря.

Інтернатуру пройшов на базах міських лікарень в місті Хмельницькому та Кам`янці-Подільському, отримавши звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю хірургія. З 2013 року ідонині працює в міській лікарні на просаді ургентного хірурга та викладачем хірургії в К-П медичному коледжі. Починав громадську діяльність помічником депутата обласної ради Завальнюка О.М.

В 2015 році мобілізований до ЗСУ в званні лейтенант на посаду лікаря-ординатора хірургічного відділення медичної роти 54-ї механізованої бригади в сектор «С» зони АТО, де отримав статус Учасника бойових дій.

Під час проходження служби присвоєно кваліфікаційну ІІ категорію в атестаційній комісії при Українській військово-медичній академії.

Нагороджений патріархом Філаретом медаллю «За жертовність та любов до України». З 2017 року і донині, отримавши звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «дитяча хірургія», працює на посаді хірурга дитячого віку в КНП КПМЛ. Є співавтором статтей в періодичні медичні видання та монографій в галузі медицини.


В 2020 році став депутатом міської ради від ВО Свобода.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини