Камянець-Подільський » Люди » Політики » Звідки ростуть бабки в Розбама?

Звідки ростуть бабки в Розбама?

  • 3 374
  • (Оцінок: 0)
Звідки ростуть бабки в Розбама?
Звідки ростуть бабки в Розбама?

Як відомо, Микола Миколайович неодноразово займав «скромну», на наш погляд, почесну посаду на громадських засадах у місцевій раді — голови постійної комісії з питань землекористання, архітектури, будівництва та екології. Його навіть пузатики нагородили своею гівно-нагородою - "Почесний громадянин"....

Дивитись відео Звідки ростуть бабки в Розбама?:

Якщо повернутися в екскурс дев’яностих років, то Розбам М.М. був керівником тоді всім відомого будівельного підприємства міста БМУ «Промбуд». Коли приватизація державних підприємств набирала обертів, виникла необхідність реорганізувати державне підприємство в акціонерне товариство.

З ініціативи Розбама М.М. державне підприємство реорганізовано у ВАТ БМУ «Промбуд». Невідомо з якої причини, вже не державне підприємство, а приватне, ніяк не могло зайняти нішу в будівельній індустрії і зберегти свій основний вид діяльності — капітальне будівництво.

 Довівши підприємство до ручки і розуміючи, які наслідки чекають керівника через його некомпетентність, безвідповідальність та пристрасть до наживи, Микола Миколайович у дуже терміновому порядку подає заяву на загальні збори акціонерів про звільнення його з посади голови правління ВАТ БМУ «Промбуд». Начебто за станом здоров’я. Він, як керівник підприємства, все що міг, то і взяв з нього, крім одного об’єкта незакінченого будівництва — 30-ти квартирного житлового будинку по вул. Пушкінській, 53а. Просто не встиг провернути чергову аферу з названим житловим будинком через бунт акціонерів.

Слід зауважити, що на тодішньому підприємстві залишився реально один ліквідний актив для погашення кредиторської заборгованості. Рятуючи доведене Розбамом до банкрутства підприємство, загальні збори акціонерів від 04.09.2000 року своїм рішенням (майже 100% «за») відправили його з керівної посади на «заслужений відпочинок» для вирішення усіх своїх гріхів з правоохоронними органами.

Користуючись своїм депутатським статусом, Миколі Миколайовичу вдалося загладити свої проблеми з правоохоронцями і закрити кримінальну справу щодо розкрадання майна підприємства в особливо великих розмірах.

  Можливо саме ця справа і тим гачком на якому тримають кам`янецького жидка....

 Непогано влаштувавшись на посаді місцевої ради — голови постійної комісії з питань землекористування, архітектури, будівництва та екології, Микола Миколайович почав розгортати бурхливу комерційну діяльність. Володіючи повною інформацією щодо списку вільних земель міста, Микола Миколайович поставив свою громадську діяльність на комерційну основу.

Принцип один: «Кому треба проштовхнути (лобіювати) якесь невирішуване питання з чиновниками? — Плати!» Громадська діяльність «почесного громадянина» збіглася з амплуа. Навіщо напружуватися в бізнесі, конкурувати з опонентами? Тут гроші йдуть без міри і лишньої напруги. Ну, і крім того: потрібно земельну ділянку своєму синові для бізнесу в забороненій «червоній зоні»? — Будь ласка. Потрібно побудувати собі магазин всупереч будівельним та санітарним нормами? — Будь ласка.

 

Для підкріплення своєї кар’єри громадського діяча, він вступив в тоді правлячу партію ВО «Батьківщина», бренд якої дав йому можливість пройти до місцевої ради по мажоритарці. Але, мабуть, Микола Миколайович не зовсім зорієнтувався в політичній ситуації країни. У 2010 році на зміну прийшла нова правляча сила — «Партія регіонів». Йому потрібно було терміново перефарбуватися в кольори цієї партії, щоб його явні грішки, які наплодилися за період суспільної діяльності попереднього періоду, не обернулися поганими наслідками. Микола Миколайович у відкритій формі через ЗМІ починає підтримувати кандидата у народні депутати від правлячої партії (В. Мельниченка – авт.). Після цього був публічний вихід з партії ВО «Батьківщина». Але, як відомо, у фракції цієї партії він так і залишився. Виникає питання: «З якою метою?» Без сумніву, мета одна: «Хочеш жити спокійно і без проблем? – виконуй все, що тобі скажуть твої «покровителі!»

 

Але, найголовніше, Миколу Миколайовича ніяк не залишала думка про об’єкт, який залишився після його відходу від ВАТ БМУ «Промбуд». Це незавершене будівництво 30-ти квартирного житлового будинку по вул. Пушкінській, 53а. Після відходу Миколи Миколайовича з посади керівника ВАТ БМУ «Промбуд», підприємство змушене було продати названий об’єкт іншим особам з метою уникнення банкрутства. Знаючи, що вищеназваний будинок знаходитися в іншого власника, і що особисто від останнього залежить подальше його будівництво, Микола Миколайович, зловживаючи своєю посадою (голови профільної земельної комісії – авт.), всіляко перешкоджає отриманню чинним власником будинку дозволу на оренду землі, на якій розміщений цей житловий будинок. Оскільки, без договору оренди землі новий власник не має за законом права добудовувати будинок. Ну, як можна втратити такий шанс?

 

Використовуючи свій «громадський обов’язок», ведучи змову з аферистами місцевого розливу, Микола Миколайович, незважаючи на принципи моралі, законності і справедливості, своїми діями явно сприяє захопленню вищеназваного об’єкта. За законом його дії підпадають під кримінальну відповідальність посадових осіб. Через чотири роки цей, так званий «почесний громадянин», намагається всіляко заволодіти власністю іншої особи через підставні підприємства, з метою власної наживи. З його подачі фіктивні підприємства незаконно отримували землю, на якій розміщений вищеназваний об’єкт з метою його захоплення. Власник будинку вже неодноразово через суди визнавав ці рішення незаконними. Однак Микола Миколайович, ігноруючи все і вся, продовжує йти до своєї потаємної мети, завдаючи власнику будинку значної шкоди.

 

Це відео з останньої 66 сесії міської ради, на якій приймалося рішення стосовно цієї земельної ділянки. Микола Розбам тут, як і завжди, виступає на сторонні підставного підприємства «Галс-2005» і тим самим вносить непорозуміння серед депутатів та присутніх. Як наслідок, йому це вдалося, законного рішення сесії прийнято так і не було.

 

Джерело


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини