Подарунок чоловіку, який має все

  • 1 573
  • 1
  • (Оцінок: 0)
Подарунок чоловіку, який має все
Подарунок чоловіку, який має все

Цей пост для тих жінок, дівчат та просто коханих які  шукають, що подарувати чоловікові оригінальне та надзвичайне, від чого він буде в захваті та неодмінно буде Вам вдячний!

Попри те, що коханий чи начальник не люблять організовувати святкування, вони не закінчуються: День народження та професійне свято повторюються щороку. Іноді здається, що подарували вже все можливе: парфуми, одяг, бокси із сюрпризом, чоловічі букети з алкоголем і закусками. Але ж ви не залишите без подарунка чоловіка, вірно?


Виявляться в Україні є сервіс який пропонує зробити подарунок багатому чоловіку так би мовити презент чоловіку, який нічого не потребує!

Чим вразити особу чоловічої статі

З Вами назавжди залишаться яскраві спогади, які у майбутньому змусять серце забитись частіше, здатні перенести у минуле та викликати сильні почуття й посмішку. Це те що завжди буде Вас обєднувати і зігрівати?


Ви можете дарувати враження від  https://www.bodo.ua/

5 супер вражень для чоловіка:

  1. Стрибок з парашутом. Як це, летіти вниз, наче уві сні й не боятись? Дозвольте чоловіку стати на 5-10 хвилин вільним птахом у небі, розправити крила у вигляді парашуту. Крім того, це найкращий спосіб подивитись страху у вічі. Середня швидкість, з якою падає до землі парашутист — 180 км/год. Навіть по автомагістралі максимально дозволена швидкість 130 км/год! Відчуття, коли над головою кольоровий купол, а під ногами — повітря, зелений килим із трави, кущів та дерев, просто не передати словами! Це повинен спробувати на собі кожен!
  2. Урок екстремального водіння. Завдяки індивідуальному плану заняття водій дізнається свій рівень навичок їзди на авто, навчиться правильно та швидко рулювати, попрактикується в траєкторіях у повороті, освоїть безпечний спосіб об’їзду перешкод. Даруйте можливість у зимовий період, аби в сніжну пору року нею можна було скористатись і вийти на новий впевнений рівень керування транспортом.
  3. Майстер-клас стрільби з пістолета. Усі хлопчики в дитинстві грались у війнушки, потім гру на комп’ютері. Навчитись стріляти на ділі — цікаво і бентежно водночас. Спочатку відвідувач пройде індивідуальний інструктаж, дізнається як поводитися зі зброєю, цілитись та стріляти по мішенях у різних позах. Розвага підходить як новачкам, так і спортсменам з досвідом.
  4. Політ на вертольоті. Відчути себе героєм американського бойовика чоловік може на вертольоті. Йому, звісно, не доведеться виконувати каскадерські трюки, але керувати повітряним залізним конем можливість буде. Літати можна всім — перевантаження не буде. Лише милування пейзажами та приємні відчуття від того, що відбувається. 
  5. Тест-драйв суперкара Ferrari. За час поїздки на автомобілі водій проїде 23 км по шосе, спробує доступні режими водіння, зробить оцінку технічним характеристикам тощо. Італійка розганяється до швидкості від 100 до 200 км/год за 6,6 с. Такий заїзд вразить будь-кого. 

Запропоновані варіанти є оригінальними привітаннями для чоловіка й не залишать байдужим жодного адресата. На сайті Бодо потрібно вибрати та оформити сертифікат, який може передбачати до 10 вражень. Оплачуєте одне найдорожче і підносите власнику. Це дає можливість самому обрати, що більше до душі.

Ви точно не прогадаєте з подарунком!.


------

Останні коментарі:

Anna
Anna

Мені здається, кросівки - самий універсальний подарунок. І для тих, у кого є все - теж))

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини