Камянець-Подільський » Бізнес » Розваги, спорт та Культура » Оформлення на весілля та день народження

Оформлення на весілля та день народження

  • 7 235
  • (Оцінок: 2)
Оформлення на весілля та день народження
Оформлення на весілля та день народження
Оформлення на весілля та день народження
Телефон:+380673124226
Працює:9:00-18:00
Е-mail: artcity.kp@ukr.net
Сайт: Офіційний сайт
Заклад:Pозважальні комплекси

Прокоментуй Цей Пост:

Розташування на мапі:

Оформлення весілля та день народження в місті Кам`янець-Подільський, оформлення весільного залу, прикрашання залу, оформлення повітряними кульками, арки з повітряних кульок, гірлянди, стійки з куль, серця! Ворота для викупу з повітряних кульок.

У нас можна замовити:  гелієві кулі, фольговані кулі цифри і фігури, різні фігури, кольоровий #дим, важкий дим для першого танцю, холодні фонтани, #феєрверки, холодні фонтани, низький дим кам`янець, піротехніка, конфетті весілля, оформлення кафе кулями, фігури з кульок, оформлення весілля, кулі на день народження, гелієві кульки, повітряні кулі, доставка куль.

  Повітряні кулі.

Art City пропонує в Кам`янці-Подільському повітряні кулі і барвисті фігури з них на будь-який випадок життя: весілля, ювілей, День народження, дитяче свято, 8 березня або народження дитини. Великі барвисті букети з повітряних куль подарують свято кожному одержувачу, і зроблять вечірку яскравою і незабутньою!

 

 Замовити в Кам`янці-Подільському Низький дим (важкий дим, важкий туман).

За допомогою спеціального генератора, води та "сухого льоду" - тверда двоокис вуглецю (CO2), Ви зможете спостерігати красивий ефект диму, що низько стелиться по землі. Він не має ніякого запаху і може бути використаний як на весільному танцполі, в нічному клубі, так і на сцені. Важкий дим стане неймовірним прикрасою шоу, корпоративного заходу або будь-якого роду презентації.

Красиво такий ефект виглядає на перший танець молодят! Вже через лічені секунди вся поверхня танцмайданчика покривається щільним, білим шаром диму.

Технічні особливості:

При висоті димового шару, близько 15-30 див. один прилад покриває димом поверхню близько 200 м2. Потужність генератора важкого диму - 3000 Вт.

Увага!!! Шоу може не вдатися при холодній погоді і якщо його робити на вулиці.

Також, часто в залах є протяги, які можуть здувати дим убік, що не дозволить створити ідеально рівну заповнення залу. 

 Фольговані кульки для свят і заходів

Святкові дні, дні народження та події прикрашають не лише квітами або плакатами, але і яскравими, різнобарвними кульками. Останнім часом великою популярністю користуються фольговані кульки, які ідеально підходять для будь-якого заходу. Особливо добре вони виглядають на відкритому повітрі.

У нас, в місті Кам`янець-Подільський, Ви можете придбати будь-які фольговані кулі для свого свята або ювілею. Тематичні композиції найрізноманітніші: букви, цифри, тварини, серця, квіти.

Можна також прикрасити свято або день народження кулями із зображеннями казкових персонажів. Різноманітність фольгованих куль дозволяє створити тематичну композицію для будь-якого свята або урочистості.

  

 Холодний фонтан замовити в Кам`янці-Подільському

Сценічні фонтани, які одночасно дарують і зорове та слухове задоволення, завжди швидко розкуповуються нашими клієнтами. Якщо вас цікавить вогняний фонтан, розкидає золоті краплі і при цьому приємно потріскував, то фонтан-салют «Золота лихоманка» - найкращий вибір.

Фонтани сценічні це найбільш популярний вид сценічної піротехніки. Альтернативні назви - "фонтани холодного вогню", "фонтани зальні", "малодымные фонтани". Фонтан створює потужний потік, або "форс" одноколірних, як правило золотих або срібних іскор, висотою від 1.5 до 6 метрів, тривалістю від 20 до 60 секунд. Відмітна риса такого фонтану - низька температура полум`я і іскор, а також відсутність диму або неприємного запаху. Якщо піднести руку до фонтану "холодних іскор", ви відчуєте лише помірне тепло.

Яскравий наземний феєрверк-фонтан з зірочок порадує Вас цілу хвилину, а яскраво-руді краплі будуть злітати на триметрову висоту. Не відмовляйте собі в задоволенні, купіть цей фонтан, салют із золота Ви запам`ятаєте назавжди.

 

 Оформлення День Народження.

Замовити оформлення залу для Дня Народження Кам`янець-Подільський

Пропонуємо кілька варіантів оформлення в різних стилях і колірній гамі, закуповуємо, встановлюємо і демонтуємо декор після урочистості

Збирайтеся відзначити свій день Народження? Або це свято когось з ваших близьких? У будь-якому випадку не обійтися без гарного оформлення приміщення, в якому буде проходити свято. Прикрасити можна все: стіни, стеля, красиво сервірувати стіл і, звичайно ж, оформити подарунок в цікавому стилі.

 

Ціна на оформлення свята в Кам`янці-Подільському.

Крім привабливої ціни ми пропонуємо Вам ряд знижок:

• зниження вартості акції на деякі ходові товари;

• додаткові знижки, що залежать від обсягу замовлення;

• додаткова знижка на другий і наступні замовлення.

Ми не обмежуємося однією пропозицією, а підсумовуємо всі знижки, тому в підсумку, Ви можете заплатити менше ніж 70% від заявленої ціни на оформлення залу.

--------

"ARTCITY"
--------
Кам`янець-Подільський | У нас можна замовити:  гелієві кулі, фольговані кулі цифри і фігури, різні фігури, кольоровий #дим, важкий дим для першого танцю, холодні фонтани, #феєрверки, холодні фонтани, низький дим кам`янець, піротехніка, конфетті весілля, оформлення кафе кулями, фігури з кульок, оформлення весілля, кулі на день народження, гелієві кульки, повітряні кулі, доставка куль.

--------
Каменец-Подольский | У нас можно заказать:  гелиевые шары, фольгированые шары #цифры и фигуры, различные фигуры, цветной #дым, тяжелый дым для первого танца, холодные фонтаны, феерверки, холодные фонтаны, низкий дым каменец, пиротехника, конфетти свадьба, оформление кафе шарами, фигуры из шаров, оформление свадьбы, шары на день рождения, гелиевые шарики, воздушные шары, доставка шаров.

---

 

 


------

Схоже за змістом: