Камянець-Подільський » Туризм » Фестивалі » Фестиваль-турнір Кам’яна стріла

Фестиваль-турнір Кам’яна стріла

  • 3 298
  • (Оцінок: 0)
Фестиваль-турнір Кам’яна стріла
Фестиваль-турнір Кам’яна стріла

Міжнародний турнір зі стрільби з традиційного лука, котрий відбудеться на території славетної Фортеці у м.Кам`янець-Подільский.

Турнір проходить за організацією "Кам`янецкої зброярні" та за сприянням і підтримкою Кам`янець-Подільского державного, історичного музея-заповідника, та Кам`янець-Подільского Міського Воєнно-історичного товариства

Місце проведення - територія Старої фортеці

Крім змагань, відвідувачі матимуть змогу навчитись стріляти з традиційного луку на майстер-класах, дізнатись про історію та різновиди цієї зброї.

логотип стріли 

У турнірі беруть участь гості із різних куточків України, Туреччини, Молдови та Польщі, серед яких – як професійні лучники, так і аматори.


Основні заходи турніру відбуватимуться на території Старої фортеці, а біля Ратуші буде влаштовано своєрідний сценічний майданчик, який презентуватиме фестиваль. Обіцяють організатори й міні розважальну концертну програму.

"Якщо закордоном проводять висококласного рівня схожі змагання, то в Україні  фактично немає  таких турнірів. Тому Кам’янець має всі шанси на те, щоб стати центром їх проведення. До того ж у нас є майстри міжнародного рівня” – зазначає ініціатор фестивалю Ігор Чесноковський.
Для глядачів, які завітають на турнір лучників, потрібно буде придбати лише вхідний квиток до Фортеці .


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини