Камянець-Подільський » Туризм » Програма на день відкриття туристичного сезону

Програма на день відкриття туристичного сезону

  • 4 079
  • (Оцінок: 0)

Відкриття Туристичного Сезону у Кам`янці проходитиме з 25 по 26 квітня 2015 року в Кам`янці.

Вперше на відкритті сезону екскурсію середньовічним містом можна провести, подорожуючи електромобілем.

--

Екскурсія Кам'янець-Подільський

--

Свої перфоменси для зустрічі із вами готують фестивалі: «ФОРТЕЦЯ-фест», «СоборнаФест», «ОктоберФест», «Опера в мініатюрі» стрибки з найвищого моста в Україні

Ще ніколи туристичний сезон в Кам’янці-Подільському не відбувався без великого дива! Цього року ДИВО втілиться в солодкі подільські намистини. Юні кам’янчани змайструють Нову фортецю із солодкої здоби, щоб сказати усім: «Дітям потрібен мир»! Нова Солодка Фортеця потрапить на стіл кожного, хто прийде на свято, і обов’язково – до наших мужніх воїнів-захисників.

 

У Сувенірному містечку подільських майстрів Ви власноруч зможете виготовити неповторні подільські сувеніри, пройшовши майстер-класи.
Кам’янець-Подільський – єдине місто в історії України, що є претендентом на статус Молодіжної столиці Європи-2018 року, беручи участь у конкурсі

 

 

Екскурсія «Кам’янцем – крізь віки» пройде захоплюючим туристичним квестом, переможців якого чекають незвичайні подарунки. А драйвових туристів - скелелазіння, ВМХ, воркаут, велопробіги, вело-екскурсії!

Доторкніться до історії різних віків, відчуйте себе героєм епох, скоштуйте народні страви, змайструйте сувеніри, послухайте поезію і прозу, заспівайте пісню чи виконайте танець тих народів. Ми запрошуємо Вас на презентацію історичних і культурних перлин «Квітки на камені».
Будемо раді бачити Вас!

м. Кам’янець-Подільський
25-26 квітня 2015 року


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини