Камянець-Подільський » Довідка » Дозвілля » Як визначитися з розміром крісла мішка?

Як визначитися з розміром крісла мішка?

  • 3 538
  • (Оцінок: 0)
Як визначитися з розміром крісла мішка?
Як визначитися з розміром крісла мішка?

Безформні меблі часто купують для різних приміщень. Це дуже вдале рішення, адже вони зручні, практичні і універсальні. У таких виробів відсутні кути, тому вони максимально безпечні. Крісло мішок можна легко підібрати під стиль кімнати, вибравши відповідний колір зовнішнього чохла. Якщо поставити його в дитячій кімнаті, то у малюків з`явиться не тільки місце для відпочинку, але і кумедна м`яка іграшка.

Що потрібно врахувати, вибираючи розмір крісла груші?

Деякі виробники безкаркасних меблевих виробів знижують ціну за рахунок діаметра крісел. Мініатюрні варіанти не завжди зручні і часто підходять лише для дитячих кімнат. Наприклад, якщо Ви вирішите крісла мішки купити, діаметр яких 70 см, то вони не зможуть повністю охоплювати Ваше тіло, тому сидіти на них буде абсолютно некомфортно.

 

Якщо Ви хочете уникнути неприємностей після покупки, то краще відштовхуватися не стільки від віку, скільки від свого зросту. Саме від цього показника буде залежати діаметр груші крісла.

 

Для тих, чий зріст не перевищує 150 см, прекрасним варіантом будуть вироби з параметрами до 70 сантиметрів. Якщо Ви вище 150 см, але нижче 170 см, то можна сміливо крісло мішок купити в інтернет магазині діаметром до 80 сантиметрів. Тим, хто вище 170 см, слід придивитися до виробів з показниками від 90 сантиметрів.

 

Ці розміри умовні, але їх краще використовувати як орієнтир при виборі. Краще купити м`яке крісло мішок більшого розміру, ніж меншого. Значні габарити не позначаться на комфорті, а ось занадто мініатюрні вироби можуть зіпсувати враження від відпочинку. Якщо безкаркасні меблі будуть досить великі, то вони зможуть повноцінно охопити тіло і стануть для Вас максимально зручними. Саме тому не варто економити на такій покупці.

Додаткові поради щодо вибору

Якщо Ви плануєте купити крісло мішок в інтернет магазині, то уважно придивіться до фотографії обраної моделі. Буває, що діаметр цього виробу вказаний 80 сантиметрів, а висота - в два рази більша. Однак на фото ці показники практично не відрізняються. В цьому випадку ймовірно, що виробники безкаркасних меблів просто не вказали фактичну висоту виробу, а замість цього виміряли бічний клин або довжину в лежачому положенні.

 

Висота і ширина крісла груші зазвичай коливаються в межах від 30 до 100 см, а глибина - до 110 см. Якщо Ви шукаєте крісло мішок для дітей, то краще вибирати те, яке нижче, щоб малюку було зручно сідати.

Врахуйте, що габаритам обраного виробу повинна відповідати блискавка. Це важливо для того, щоб Вам було максимально зручно змінювати чохол при потребі.

 

Параметри безкаркасних меблів можуть залежати від типу наповнювача і його щільності. Якщо гранули великого діаметру, то крісло може важити близько 8 кілограм. Згодом пінополістирол, у якого низька щільність, дасть невелику усадку, тому крісло груша може втратити свою початкову форму.

 

При виборі варто враховувати розміри кімнати, свою вагу, комплекцію і зріст. Бажаємо успіхів у виборі!

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини