Камянець-Подільський » Довідка » Дозвілля » Фіш пілінг в Кам'янці

Фіш пілінг в Кам'янці

  • 3 909
  • (Оцінок: 0)
Фіш пілінг в Кам'янці
Фіш пілінг в Кам'янці

З 2013 року в Кам`янці-Подільському можна зробити Фіш-масаж рибками Гарра Руфа, в салоні "CELEBRITY", що досягається шляхом біопілінгу.

В процесі біопілінгу рибки виділяють особливі ферменти, які сприяють регенерації і еластичності шкіри.

Дивитись відео Фіш пілінг в Кам'янці:

За рахунок особливості будови ротової порожнини, що діє як "зішкрібок", процедура абсолютно безболісна. Гарра Руфа вибирають тільки пошкоджені і огрубілі ділянки шкіри і дуже делікатно очищають їх. Крім того, Рибка-доктор не має зубів!

 За рахунок особливості будови ротової порожнини, що діє як "зішкрібок", процедура абсолютно безболісна. Гарра Руфа вибирають тільки пошкоджені і огрубілі ділянки шкіри і дуже делікатно очищають їх.

Крім того, Рибка-лікар не має зубів! Процедура не тільки очищає і полірує шкіру, але покращує кровообіг і загальне самопочуття, дарує незабутні відчуття, знімає стрес і піднімає настрій!

Процедура не тільки очищає і полірує шкіру, але покращує кровообіг і загальне самопочуття, дарує незабутні відчуття, знімає стрес і піднімає настрій!

В осінньо-зимовий період, коли ваша шкіра потребує особливого догляду, не варто покладатися тільки на креми та рукавички. Іноді потрібно дозволяти собі справжне екзотичне і, що найважливіше - ефективне баловство! Саме таку незвичайну пропозицію для вас підготували спа-салон "CELEBRITY".

 

Адреса "CELEBRITY": вул. Гунська, 32.

Телефони: 098-732-66-92

Вартість послуг:

фіш-пілінг ніг  - 60грн.\30хв.

фіш-пілінг рук - 50грн.\ 30хв.

 

* також діють сертифікати із знижками. Замовляти процедуру потрібно за 1 день.

  

З рибками Garra Rufa і їх чудодійними можливостями зазвичай пов`язують одну давню легенду, яка повертає нас у часі і просторі в Туреччину шістнадцятого століття. Тут, якщо вірити переказам, два брата одного разу гуляли в горах і знайшли прекрасне гаряче джерело.

Молодший з них, чия шкіра ніг була вражена невиліковною хворобою, вирішив спробувати занурити в таємничі води свої хворі ноги, вважаючи, що це може допомогти. І раптом, на подив свого старшого брата, молодший почав голосно реготати і показувати пальцем на джерело.

Там виявилися маленькі рибки, в розмірі трохи менше трьох сантиметрів, які цілої зграйкою кинулися щипати пошкоджену шкіру ніг. Все виглядало надто дивно і незвично, але вже через тиждень щоденних походів до джерела молодший брат до свого величезного щастя повернув чистоту і молодість своєї шкіри.

 

Ключові слова: пілинг, рибки, ферменти, шкіри, регенерації, масаж, зробити, можна, рибками, Гарра, Кам`янці, фіш, celebrity


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини