ЖЕК Добробут

  • 15 299
  • 4
  • (Оцінок: 0)
ЖЕК Добробут
ЖЕК Добробут

Андрій Вінничук на основі ЖЕКу "Добробут" зумів довести, що якщо є бажання та мізки можна зробити чудо навіть з радянського занедбаного гоподарства. Але все по черзі.

Адрес:

вулиця Тімірязєва, 125, Кам'янець-Подільський, Хмельницька область, 32300 


Телефони:

3-47-30

3-46-90

097-625-49-62

Дивитись відео ЖЕК Добробут:

Жек Добробут

148 будинків (6619 квартир)
2 трактори, 5 причепів, власні майстерні та устаткування.
Директор: Андрій Вінничук

Нове життя ЖЕКу «Добробут» в Кам’янці-Подільському почалося саме з 1 червня 2012 року коли його керівником призначили Андрія Вінничука, що з перших днів роботи взявся на повну модернізацію господарства, почавши з ідеї та створивши назву і логотип.
 Завдяки власному бажанню провести справжні реформи вийшло наступне:

 

Андрій Вінничук

Андрій Вінничук: народився в селі Пилява у 1962р., улюблена актриса – Софія Ротару, Хобі – коні.

 

Свої знання та перший досвід він здобув в місті Полоцьку (Білорусія) та ЖЕК №15 м. Вінниця.

 


1. Проведено комп’ютеризацію системи обліку та контролю. Тому директор не виходячи з свого кабінету може проконтролювати роботу від бухгалтера до сплати за послуги окремим мешканцем квартири.
2. Зроблено прозорий зал прийому громадян для сплати за послуги, вирішення питань, прийому мешканців директором (правда гроші виділив міськвиконком -50тис.)
3. Оновлено господарство Добробуту. ЖЕК має власні майстерні, станки, трактори, причепи та вишку, навіть переносний зварювальний апарат.
4. Створені умови для роботи працівникам ЖЕКу, для робітників пошиті робочі форми, зроблено індивідуальні ящики, та душову кабінку з бойлером.
5. Збільшено зарплату, так звичайний робочий працівник отримує 3600грн. (на руки 2800). Доречі директор та дівчата в приймальній відмовились вказувати свою зарплатню.
6. ЖЕК повністю сам виготовляє лавочки з металолому та зрізаних дерев.
7. За кошти ЖЕКу проведено ремонт приміщення дільничного міліціонера.
8. Без жодної копійки з місцевого бюджету встановили 70 пластикових вікон у під`їздах

     

У холі вивішено стенди з найпотрібнішою інформацією, зокрема й перелік всіх майстрів, закріплених за будинками, та їх телефони.
"Намагаємося все робити власним коштом, - каже керівник підприємства Андрій Вінничук. - Без жодної копійки з місцевого бюджету встановили 70 пластикових вікон у під`їздах, ще три десятки замінимо найближчим часом".

В Добробуті існує рейтинг проплати серед будинків, саме лідери отримають першими металеві двері та бруківку на прибудинковій території.
На сьогодні в «Добробуті» 87-90% проплата за комунальні послуги, щомісяця на 100% проводиться ремонт будинків. Незабаром приміщення ЖЕКу буде опалюватися на твердому топливі.


Зараз в Добробуті можна взяти для посадки саджанці берези, віддають безкоштовно. Але з огляду на територіальні претензії москалів навряд чи хтось захоче біля себе посадити берізку!


------

Останні коментарі:

Сергій
Сергій

Пушкінська 19, в дворі нічого не роблять, єдина дитяча качеля поламана, одні обіцянки... вже 10 років

Цитувати Скарга
олександр
олександр

шевченко4\ 8 поверх не горить світло. подано три заявки хвора дитина боіться темряви Пан Вінничук майте совість хоч Ви ваші помічники  НЕМАЮТЬ

Цитувати Скарга
Совість
Совість

Вокзальна43. Скільки потрібно буде до Вас звертатися.Чи Ви чикаєте на те, що балка перекриття перегнеє і впаде в кімнату?Совість маєте?Знайдіть совість.

Цитувати Скарга
Пушкінська 29.
Пушкінська 29.

Хочемо висловити подяку двірникам Підскоцькі Лілії та Гордон Валентині за добросовісну працю і порядок у дворі нашого будинку.

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини