Камянець-Подільський » Довідка » Про покупку настінної та плитки для підлоги

Про покупку настінної та плитки для підлоги

  • 3 137
  • (Оцінок: 0)
Про покупку настінної та плитки для підлоги
Про покупку настінної та плитки для підлоги

Сьогодні керамічна плитка — один із найбільш практичних та довговічних матеріалів, що застосовується при будівництві та оздоблені квартири і будинків.  Експлуатуючи кахельну підлогу або стіни ви можете бути впевненими у її надійності та довговічності, і що вона не втратить своїх властивостей і естетичної привабливості . Тому таке покриття використовують для кухні, передпокоїв, ванних кімнат, підлоги в місцях з високою прохідністю (комерційні об`єкти).

Настінна плитка для облицювання

Настінна плитканастінна плитка

Вирішивши купити настінну плитку, зверніть увагу на такі параметри:

  • Подивіться на клас зносостійкості, що визначає швидкість її зносу та термін служби. Відповідно чим вище клас плитки, тим вище її вартість;
  • У плитки є ще опір ковзанню – особливо актуально для ванн та вулиць.
  • Плитку для ванни краще вибирати покриття з невеликою пористістю для облицювання;
  • Настінна плитка для зовнішнього застосування (поріг, сходинки) повинна бути морозостійкою;
  • Якщо Ви купляєте плитку з малюнком – врахуйте стійкість до ультрафіолету, щоб малюнок не вигоряв на сонці.

 

 Де можна купити настінну плитку в Україні?


Наприклад ось в цьому магазинні - https://imperiyasantehniki.com/plitka/nastennaja-plitka.html

 

Основою, для будь-якої керамічної плитки служить звичайна глина, розлита по формам, спресована і відпалена під високою температурою. Крім того, до складу цієї основи входять компоненти, що поліпшують не тільки декоративні та експлуатаційні характеристики плитки для підлоги чи настінної плитки, але і надають їй необхідну міцність.  Єдиним недоліком керамічної плитки як покриття для підлоги можна віднести те, що вона погано зберігає тепло. Тому при будівництві чи ремонт бажано передбачити монтаж системи "тепла підлога".

 

Плитка для підлоги

Плитка для підлогиплитка для підлоги

Якщо Ви хочете купити плитку для підлоги дешево то найкраще її купляти в колекції з настінною плиткою. В кожному магазині є консультанти  що наддадуть вам всебічну допомогу, розрахувати необхідну кількість та можуть зробити навіть розкладку плитки для вашої квартири чи будинку.

 

Як вибрати плитку для підлоги?

Магазинів, в яких продається підлогова плитка в Москві, безліч. Тим не менш, не всі вони надають то різноманітність кольорів і фактур, асортимент, який ми можемо запропонувати вам. Зручний пошуковий функціонал, каталоги, фотографії продукції, відгуки наших клієнтів - роблять процес вибору продукції комфортним і простим. Крім цього, звернувшись до наших менеджерів, ви завжди можете отримати необхідну консультацію з характеристиками товару.

 

Купити в Україні  плитку для підлоги можна тутhttps://imperiyasantehniki.com/plitka/napol-naja-plitka.html

 

Розмір керамічної плитки для підлоги може бути різним: від маленької мозаїки до великої плитки розміром 70х70. Величину кераміки можна підбирати під габарити приміщення. Для маленьких приміщень підійде формат 20х20 см, 25х25 см, красиво і оригінально буде виглядати мозаїка. Для приміщень середньої величини актуальним буде віддати перевагу плитці розміром 30х30 см, 40х40 см.

 

Вибираючи настінну плитку, або плитку для підлоги, слід звернути увагу їхнім характеристикам, щоб кераміка прослужила у вашій оселі десятиліттями. При цьому якщо говорити про кухні, санвузлі, приміщеннях з інтенсивною експлуатацією, основами вибору є не тільки краса, але й практичність, функціональність, легкість прибирання, міцність і довговічність. 

Переваги керамічної плитки перед іншими покриттями для підлоги: 

  1. висока зносостійкість;
  2. простота у догляді;
  3. стійкість до механічних пошкоджень;
  4. різноманітність фактур і стилів;
  5. морозостійкість;
  6. приваблива ціна;
  7. стійкість до перепадів температур.

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини