Камянець-Подільський » Оголошення » Інші оголошення » Реставрація ванн. Технологія з м. Іванно-Франківськ
Реставрація ванн. Технологія з м. Іванно-Франківськ

Ви можете довго розмірковувати на тему ванн, чи варто купувати нову, якщо можна зробити реставрацію або навіщо робити реставрацію, якщо можна купити нову, що на перший погляд, простіше. Але все ж зупиніться і подумайте про те, скільки чекає проблем з установкою нової ванни, та що там з установкою, з демонтажем старої скільки чекає нюансів, про які Ви точно не замислювалися.

Адже стару потрібно вийняти, якщо вона вмонтована, розбивати плитку. Про ремонт, який був у Вас до цього варто забути, так як після того, як стару Ви дістанете, потрібно ставити нову і, звичайно, робити може і не великий, але все ж ремонт, а це не тільки кошти, але й час.

А якщо врахувати, що Ви людина зайнята, то, коли всім цим займатися і де знайти стільки часу? Та й покупка нової ванни не забезпечить Вам сто відсоткову гарантію, що через рік Вам не доведеться повторювати процедуру. Так, це така правда, так як в наш час особливо ніхто не переймається якістю, ціну знизили і продажі пішли. Звичайно не порівняти з тими ваннами, які робилися раніше.

Але є вихід зберегти стару якісну ванну і не просто зберегти в тому вигляді, в якому вона у Вас стоїть, а зробити її візуально красивою і за якістю її вистачить ще на десятки років.

:am: Ці майстри працюють і в Кам`янці-Подільському!

Ви можете скористатися різними способами реставрації, той, який Вам більше підійде, ( доречі по цьму посиланню Ви можете знайти багато цікавої інформації про  реставрація ванн в Івано-франківську ) є емалювання, наливна ванна, ванна у ванну, тобто акриловий вкладиш. Для цього Вам знадобитися ознайомитися трохи з кожним виглядом реставрації. Подивимося.

Ванна до реставрації

`Реставрація

Ванна після реставрації

`Реставрація

Перший вид включає в себе нанесення емалі на поверхню ванни, спеціально підготовлену. Емаль наноситься на поверхню фарбопультом ванни, але не фарбується пензликом, так як залишаться розводи і ванна швидко прийде в непридатність, зверніть на це увагу. Далі, наливна ванна, зазначимо, що це більш поширений вид, тому що служить така ванна до двадцяти років, хоча вона йде трохи дорожче, ніж попередній вид, але це того варто. Якість не змусить Вас чекати, і Ви надовго забудете про ремонт ванної або ж про її купівлю.

Ну і ванна у ванну увазі, що потрібно вирізати спеціальний акриловий вкладиш, який за формою нагадуватиме Вашу ванну і буде в точності відповідати розмірам Вашої ванни. Цей вкладиш приклеюється до поверхні ванни, і Ви користуєтеся новою ванною.

====
Більш детально читайте на сайті - https://restavrator.te.ua/

А також - https://реставрація-ванн.укр/

Якщо Ви Києвлянин - то Вам сюди - https://remont-vann.kiev.ua/

Прокоментуй Цей Пост: