Камянець-Подільський » Блогери » Ірина Пустиннікова » "Свобода в повітрі" 8 липня

"Свобода в повітрі" 8 липня

  • 34
  • (Оцінок: 0)
"Свобода в повітрі" 8 липня
"Свобода в повітрі" 8 липня

Сьогодні, 8 липня 2023 року, у Старій фортеці проходить всеукраїнський фестиваль повітряної гімнастики "Свобода в повітрі" - і це фантастично красиве видовище. І подумати не могла, що це так казково і так поза гравітацією. Нижче - фотозвалище на тему фестивалю.

Приїхали спортсмени (і дівчата, і хлопці) з Вінниці, Хмельницького, Микулинців, Дніпра, Тернополя, Сторожинця, Одеси, Хмільника, Чернівців, плюс кам'янецькі, звісно. Організаторки дійства - кам'янчанка Єва Оржеховська (і я щойно згадала, що колись її, першокласницю, вчила англійської) і Юлія Ладан. Гран-прі фестивалю отримала містерія "На крилах "Щедрика"" від кам'янецької студії "Angels".


Я повітряних гімнастів востаннє бачила в глибокому дитинстві у цирку, це да-а-а-авно було. А тут такі костюми, грим, реквізити, такі емоції (дівчина у чорному з Хмельницького, раптом ви це прочитаєте - у вас був фантастичний виступ. Те саме - руда Аліса у крутому гримі (Вінниця?) - ви були неймовірні, і що б вас потім так не засмутило, номер був ого-го який).


Фест все ще триває, а я посадила дві батарейки - і пішла додому. З задоволенням побула б там ще.
Сподіваюся, у пост не набіжать професійні плакальниці з "не на часі" - наші діти зростають у важкі часи, їм потрібна нормальність, змагання, емоції. Все на часі.


І ще одне спостереження: дерусифіковувати спорт доведеться ще довго.  



------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини