Камянець-Подільський » Свобода в Кам`янці » Свобода про бюджет Хмельницької області на 2012 рік

Свобода про бюджет Хмельницької області на 2012 рік

  • 2 395
  • (Оцінок: 0)

14 грудня 2011 року депутат Хмельницької міської ради, кандидат історичних наук взяв участь в програмі "Позиція". Розмова про сесію Хмельницької міської ради, забезпечення дітей з ДНЗ новорічними подарунками, акції протесту проти грабіжницької політики влади.

Розповідь про звіт депутатів від ВО "Свобода" у Хмельницькій міській раді за 2011 рік. Запити, звернення, ініціювання спеціальних комісій по КП "Електротранс", будівництву другої черги Чернелівського водогону, створення ініціативних груп мешканців міста, діяльність на користь громади щодо ремонту доріг, прибудинкових територій, тротуарів, покрівель, вирішення проблем з вивезенням сміття, ремонту дитячих, спортивних майданчиків.

<!--kamenec_media_begin:https://www.youtube.com/watch?v=vzAyz8wtlxc--><!--kamenec_media_end-->

 

Детальніше про звіт

 

29 грудня 2011 року відбулася сесія Хмельницької обласної ради шостого скликання. Єдиним питанням порядку денного було прийняття обласного бюджету на 2012 рік. Активну участь в обговоренні проекту бюджету взяли депутати з фракції ВО "Свобода". Зокрема, голова Хмельницької обласної "Свободи" Ігор Сабій жорстко розкритикував проект головного обласного кошторису на 2012 рік, наголосивши, що він не передбачає жодних поступальних кроків соціально-економічного розвитку.

"Це справжнісінький бюджет мародерів. Він пропагує життя у кредит, зміцнення поліцейської держави та веде Україну до економічної та соціальної кризи", - сказав свободівець.

<!--kamenec_media_begin:https://www.youtube.com/watch?v=q_LNH7d7LIY--><!--kamenec_media_end-->

Засудив Ігор Сабій і процедуру ухвалення бюджету, вказавши, що поспішність, з якою влада намагається прийняти обласний кошторис зайвий раз підтверджує слова заступника голови обласної організації ПР Михайла Войтюка про відсутність в Януковича і влади ідеології, чіткого магістралі розвитку і навіть бажання обговорювати бюджет разом із громадою.

Фракція "Свободи" відмовилася голосувати за обласний бюджет. Натомість його було ухвалено 62 голосами. При чому партія регіонів скористалася тактикою "мертвих душ". 6 голосів "ЗА" дали депутати, яких не було в сесійній залі.

Окрім того, активну допомогу регіоналам черговий раз надали "тушки" з ВО "Батьківщина". 5 голосів від "Батьківщини" і влада зі скрипом змогла забезпечити необхідну для ухвалення рішення кількість голосів. 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини