Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Студентське життя » Не вже "ЗАКРИЮТЬ" Подільський державний аграрно-технічний університет?

Не вже "ЗАКРИЮТЬ" Подільський державний аграрно-технічний університет?

  • 2 051
  • (Оцінок: 0)
Не вже "ЗАКРИЮТЬ" Подільський державний аграрно-технічний університет?
Не вже "ЗАКРИЮТЬ" Подільський державний аграрно-технічний університет?

В Міністерстві аграрної політики та продовольства України, вже роками розглядають питання про скорочення аграрних вузів та коледжів по Україні, оскільки не має належної підготовки та кваліфікованих кадрів.

Особисто, маю дипломи Кам'янець-Подільського національний університет імені Івана Огієнка та ПДАТУ Камянець-Подольский, але як показує практика  =) тільки в нашому місті, кожен другий має, такий "набір" дипломів, фактично, роботи за спеціальністю не знайти і її не має, бо "блати" та черги, занадто довгі.

До того... років 15 тому, навчалася на денній формі, можу сказати про найкращі свої студентські роки  =) навіть, пів року під час практики, офіційно працювала вчителем з 2 по 9 клас, англійської мови...  =) На даний час, досить зручно оформляти договори та вільно спілкуватися з друзями, інших країн.


Але.... уявіть, як на заочній формі навчання : ветеринар, комбайнер, або вчитель філолог, історик... можуть мати знання, без елементарної бази знань... а тим паче, всі знають відносно корупційних складових, тому за знання і ніхто не змагається...  =)

Отже... можу припустити, що дійсно правда... що з ПДАТУ Камянець-Подольский, таки реорганізують та зроблять до прикладу, філію Вінницького Національного аграрного університету, або Київського.


Іншу частину та дисципліни, передадуть до Кам'янець-Подільського національний університет імені Івана Огієнка... Далі там, звільнять ректора... а сам Університет, переведуть під критерії Міжнародного рівня, щоб наші дипломи, могли братися до уваги і закордоном, а не в сільських навчальних закладах.

Тоді... в нашому місті, будуть мати змогу навчатися, іноземні студенти, відповідно буде розвиватися, як інфраструктура, сполучення так і туризм і тд.


Також... такого роду "ліквідація", розглядається і в Чернівцях, Тернополі, Львові та взагалі... по всій Україні, тому в яких містах залишаться, вищі навчальні заклади, там буде місто студентства, відповідно і розвиток...  ;)

P.S: Давайте свої варіанти, відносно реорганізаці


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини