Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Мазурчака взяли на хабарі в 50 000 доларів

Мазурчака взяли на хабарі в 50 000 доларів

  • 6 190
  • 2
  • (Оцінок: 0)
Мазурчака взяли на хабарі в 50 000 доларів
Мазурчака взяли на хабарі в 50 000 доларів

Вранці у четвер, 9 червня 2022 року в місті Київ, взяли на хабарі бувшого мера Кам'янця-Подільського - Мазурчака О.

За даними слідства, голова політичної партії, діючи у змові з очільником територіального осередку цієї ж партії, вимагали у підприємця передати їм 2,5 млн доларів США за включення його до “прохідної” частини списку політичної партії на виборах до Верховної Ради для отримання таким чином мандата народного депутата.

Саме так пан Мазурчак  вирішив заздалегідь «підготуватися» до наступних парламентських виборів і продати нібито «прохідне» місце у своєму списку”

ЛЮдині яка давала хабар було обіцяно за ці кошти призначення на посаду радника голови правління ПрАТ “Київводоканал”. Ця посада мала б стати для підприємця “успішним” стартом його політичної кар’єри.


Кошти повинні були передаватись спільникам згідно до графіку, який склав голова партії. Сума першого траншу становила 50 тис доларів.

Хабар Мазурчак 

Як інформує пресцентр СБУ, вирішується питання повідомлення фігурантам про підозру за двома статтями Кримінального кодексу України:

ч.3 ст. 369-2 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди),
ч.4 ст.190 (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою)


------

Останні коментарі:

Никола
Никола

А куди подівся мій коментар ?

Цитувати Скарга
admin
admin
Цитата: Никола

А куди подівся мій коментар ?

Напишіть ще разок...

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини