На автовокзалі кулі та гранати

  • 1 693
  • (Оцінок: 0)
На автовокзалі кулі та гранати
На автовокзалі кулі та гранати

15 липня 2019 року о 16.52 год. на гарячу лінію поліції "102" надійшло повідомлення від жителя Кам‘янець-Подільського району про те, що на території міського автовокзалу, знаходиться невідомий чоловік, одягнений у форму військового зразку, у якого при собі можливо є предмет, ззовні схожий на гранату.

Негайно на місце події виїхав начальник відділу Юрій Білянський, слідчо-оперативна група та поліцейські сектору реагування патрульної поліції Кам’янець-Подільського відділу поліції.
Прибувши на місце події правоохоронці встановили особу чоловіка, ним виявився громадянин К. 1982 р. н., житель смт. Мельниця-Подільська, Борщівського району, Тернопільської області. Даний громадянин знаходився в стані алкогольного сп‘яніння. При поверхневому огляді у внутрішній кишені військового бушлату було виявлено предмет, ззовні схожий на гранату та підривник типу «УЗРГМ». У рюкзаку виявлено 31 предмет ззовні схожих на набої та речовину у зім‘ятому стані, ззовні схожу на пластид. Дані предмети вилучено та направлено на дослідження в Хмельницький НДЕКЦ при МВС України.
По даному факту відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини