Ляшко-Ахметків за яйця і на зону!

  • 1 899
  • (Оцінок: 0)
Ляшко-Ахметків за яйця і на зону!
Ляшко-Ахметків за яйця і на зону!

22 січня 2019 року для Ляшко-Ахметків Кам`янця-Подільського став чорним днем - саме перед виборами їхнього депутата схопили за яйця і тепер йому світить 4 роки ходки на зону.

У вівторок, 22 січня оперативниками Управління захисту економіки в Хмельницькій області та Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України спільно зі слідчими поліції Хмельниччини у межах кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище)було викрито спробу запропонувти поліцейському 500 доларів неправомірної вигоди.


Хід подій приблизно такий:

Син місцевого депутата (на літеру Гу) забувся вказати свої статки у декларації, а саме не своєчасно повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані. Ну, а батько вирішив відмазати своє чадо (Яке сам і навчив) за 500 доларів щоб не було складено відносно його сина адміністративного протоколу. Коли Гу схопили за яйця з баксами у нього зразу почався синдром Насірова і депутата було госпіталізовано!


Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.


--
Джерело - сайт національної поліції


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини