НА ХОДУ З МАРШРУТКИ ВИПАЛА ДИТИНА.

  • 1 675
  • (Оцінок: 0)
НА ХОДУ З МАРШРУТКИ ВИПАЛА ДИТИНА.
НА ХОДУ З МАРШРУТКИ ВИПАЛА ДИТИНА.

19.09.2018 р. с.Довжок. Кам`янець-Подільський р-н., Хмельницька область.

Маршрутка №42 трішки далі зупинки “Валентина”в сторону школи, на ходу відчинилися задні двері маршрутки і випав хлопчик 11 років.
Водій навіть не зупинився, не дивлячись на те, що пасажири підняли крик та повідомили, що на швидкості на проїжджу частину, випав пасажир. Дитину врятувало одне, що позаду не їхав інший транспорт...

Номер машини маршрутного перевезення: ВХ8502ВЭ, колір - зелений, водій та водночас власник - Олександр.

Повідомила мати хлопчика, яка в розпачі від безкарності та беззаконня по відношенню кожної посадової особи , яка несе відповідальність, до того коли такий транспорт виїжджає на маршрут і після інциденту:

"Моя дитина випала з маршрутки 42,водий навить не зупинився и не надав допомоги,хоча вси кричали,що дитина випала на дорогу.Заяву в милиции не приймають бо нема синових показань(вин не може говорити болить розбита щелепа наклали скоби).Сказали коли зможе говорити тоди и поговоримо,а так як у нього легка ступинь травматизму,мало що з цього вийде.Невже ця сволота и надали буде безнаказна???"

"В минулому році з цим шофером вже був інцидент. Писали в газеті за нього. В дитини не було заплатити 2 грн..і він не зупинився на потрібній зупинці,а відвіз на конечну." - розповідає жінка, про водія 42 маршруту на якого роками скаржаться пасажири і все, безрезультатно.

Нагадую... в червні 2018 року, у Львові з маршрутки на ходу також випала дитина на відео з 2 хв.

https://www.youtube.com/watch?v=VOzl7hMo3Ps

Не вже ВОДІЇ таких маршруток, за таку безвідповідальність будуть обходитися, тільки Постановою за ст. 125 КУпАП Інші порушення правил дорожнього руху (порушення ПДР) ??????????????????????????
(фото машини з мережі)

---

- Взято з Фейсбука


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини