Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Ригоанальчики - пилять землю уже в центрі!

Ригоанальчики - пилять землю уже в центрі!

  • 1 804
  • 1
  • (Оцінок: 0)

Сьогодні, 20 грудня 2016 року в Кам`янці-Подільському, 21 депутат проголосував за виділення земельної ділянки під гараж своєму колезі депутату від Укропу - Олександру Полатайко (на ім’я його батька М. Полатайка).

Дивитись відео Ригоанальчики - пилять землю уже в центрі!:

Земельна ділянка знаходиться в центрі міста на вулиці Огієнка (проти колишнього магазину «Кристал») і межує з «гордістю» міста – Європейським сквером.
Голова земельної комісії В.Слободян постійно наголошує, що Голова ГО учасників АТО настійливо рекомендує голосувати за виділення землі в цей нелегкий час тільки для важкопоранених воїнів чи родин загиблих.

М. Полатайко

Ці правила зовсім не стосуються владних депутатів, їх родин, друзів. Вони використовують свої депутатські мандати як їм підказує їх совість. От до прикладу, сьогодні «не набрало голосів» безліч питань, пов’язаних з виділенням землі воїнам АТО.
Все інакше – якщо ти наближений до лідерів з земельної комісії та голосуєш – в унісон.
Тож схема: Як отримати безкоштовно землю в самому центрі міста? Припустимого ви депутат міської ради. Приватизуємо землю під гараж (просимо максимально допустиму площу - 100 кв.м., гараж буде усім гаражам гараж) на центральній вулиці міста в 200 м. від виконкому, для цього обіцяємо голосувати за потрібні проекти рішень провладної більшості. Починаємо будувати "гараж". Змінюємо призначення землі на інше - під магазин, офіс, інше. І гараж вже не гараж. І все майже задарма. Схема не видумана, таким чином вже один кіоск, чарівним чином, перетворився на офіс в центрі міста, правда поки на паперах і за інші послуги. Бюджет міста втрачає гроші, які міг би отримати від оренди чи продажу землі на аукціоні.

Тут скоро буде гараж

Перший етап пройдено. 21 депутат проголосував «за». Дозвіл надали. Далі буде.

Хто проголосував

Хто проголосував за гараж?

 


------

Останні коментарі:

Ольга
Ольга
Розкладено все як по полицях. Але чи то щось змінить?
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини