Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Поліція на чолі з начальником не АТЕСТОВАНА!

Поліція на чолі з начальником не АТЕСТОВАНА!

  • 3 040
  • (Оцінок: 0)

Кам`янець-Подільський залишився без поліції після переатестації: 36 працівників міліції не пройшли переатестацію, ще 12 звільняються в знак солідарності. Начальник Кам`янець-Подільського міськвідділу поліції Володимир Калашник теж не пройшов переатестацію в нову поліцію.

Крім цього, 27 правоохоронців було звільнено на першому етапі реформування органів внутрішніх справ (до 7 жовтня 2015 року).

Таким чином, з 196 поліцейських, які працюють в Кам`янці-Подільському, через п`ять днів буде значитися 100 вакантних посад.

За словами Калашника, він не вірить в процес апеляції і вважає, що це не призведе до зміни рішення атестаційної комісії. Більше міліціонер журиться через те, що новий відбір не пройшли багато «гідних людей, які сумлінно працювали».

Як приклад він наводить історію про поліцейського (пропрацював 1,5 року), який не пройшов переатестацію через те, що йому на весілля подарували путівку в Єгипет. Нібито, це сумнівні засоби.

За «відсіяних» правоохоронців заступилася бувші РИГОАНАЛЬЧИКИ angry - депутат від БПП «Солідарність» Світлана Старченко та здивувалася, чому депутатів міськради не запросили в атестаційну комісію.

Висловив слова підтримки Калашнику і міський голова (призначений ригоаналами) Михайло Сімашкевич.

Після цього депутати проголосували за направлення звернення до глави Національної поліції України Хатіе Деканоїдзе і главі Атестаційної апеляційної комісії Західного регіону з проханням переглянути результати атестації співробітників правоохоронних органів міста Кам`янець-Подільський.

«Атестаційна комісія, до складу якої увійшли представники від громадськості міста, не є лідерами громадської думки і не користуються авторитетом серед кам`янчан, позбавила права працювати в правоохоронних органах багатьох справжніх фахівців, відданих своїй справі ... На даний момент старий склад правоохоронних органів міста Кам`янець Подільському не атестований, а новий склад ще не сформований. Місто залишилося без поліції, що є причиною значного погіршення криміногенної ситуації і загрожує безпеці та життю його мешканців », - йдеться у зверненні депутатів.

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини