Напад на Москаля в Кам'янці

  • 2 569
  • 2
  • (Оцінок: 0)

ОНОВЛЕНО!

4 жовтня, у Кам’янці-Подільському троє місцевих жителів  побили та облили невідомою речовиною Олександра Ксенжука, перепутавши його з Генадієм Москалем.

 

Москаль, що давав в у Кам’янець-Подільському прес-конференцію для ЗМІ, після неї залишився для додаткового спілкування з журналістаі.

 — У цей час керівник обласного штабу ВО” Батьківщина” Олександр Ксенжук, котрий зовні схожий на Москаля, виходив із приміщення й зіткнувся на виході з молодиками. "Ви Геннадій Геннадійович Москаль?”, — спитали вони. Побачивши, що молодики налаштовані агресивно й бажаючи вберегти мене від провокацій, О.Ксенжук відповів: "Так”.

Після чого нападники бризнули йому в обличчя з великих шприців якусь невідому рідину, кілька разі ударили і втекли.

Зараз О.Ксенжук у лікарні на обстеженні. 

Завдяки науковому прогресу свідки відзняли кількох нападників, що стояли перед приміщенням, на камеру мобільного телефону.

Прохання до тих, хто впізнав когось із них, звертатися в штаб ВО "Батьківщина” в Хмельницькій області. Анонімність гарантуємо. 


 Фото горе-невдах нападників:


 

 

 

За що ж невдало облили Москаля?  Якщо брати до уваги місце злочину і публікації про місцеву мафію, представники, якої зараз балотуються до ВР можна зробити висновок, що

саме за ось ці статті:

 

Стаття 1 (читаємо про кам`янецьких в кінці статті)

Стаття 2

Стаття 3

 

 6 жовтня відповідальність взяв на себе пан Гільовський:

Я, Гільовський Олег, є заступником громадської організації «Ніхто, крім нас!». Розпочну з самого початку. Молоді люди, яких сьогодні політики звинувачують у «всіх гріхах смертних» по відношенню до відомих вам осіб є члени нашої Громадської організації.

Тривалий час ми намагаємося вплинути на ситуацію, що склалася в нашому місті та районі. Люди потерпають від постійного смороду. У всьому винні власники підприємства «Довжоцький спиртовий завод», які нехтують здоров’ям кам’янчан, аби «набити» власні кошені. Я вже не говорю про те, що наше місто – туристичний центр.

4 жовтня ми дізналися про черговий приїзд «візитера»-політика. І вирішили прийти до нього з вимогою вплинути на горе-бізнесменів, які роками знущаються над кам’янчанами. Але, як завжди, нас нікуди не пустили. Очевидно, бояться «замаратися».

Хлопці взяли з собою два пластикових контейнера, в яких була набрана рідина з каналізаційних стоків, та вирішили розпилити цю суміш у повітрі гостю з Верховної Ради. Зі словами: «От так для нас пахне Батьківщина, а ви це хоч раз понюхайте!»…


[/i]

[i] :smailuk21:  Логіка у регів - тупорила!  - А навіщо тоді тікати було? Якщо хотіли привернути увагу...


------

Останні коментарі:

Володимир Григорович
Володимир Григорович
Адмін а що тонка кишка вказати прізвища людей на фото?
Нападник - Дмитро Невенгловський, товриш Валерія Слободяна і Волдимира Мельниченка, боксер.
Він і компанія в підтримці Анатолія Лобатюка фінансуються Слободяном і на мітингах виступають під старими прапорами Нашої України та БЮТ.
Цитувати Скарга
МАКС
МАКС
Я С НИКОПОЛЬСКОГО Р-Н. У НАС ТАКАЯ ХОДИТ ИСТОРИЯ. КОГДА МОСКАЛЬ ПЕРВЫЙ РАЗ СТАЛ У РУЛЯ МВД. СЕЛ НА ТАВРИЮ ВЗЯЛ ВОДИЛУ, И ПОЕХАЛ ПО УКРАИНЕ. ОСТАНАВЛИВАЕТ ИХ КОРУПЦИОНЕР. НАЧИНАЕТ РОЗВОДИТЬ НА ДЕНЬГИ, МОСКАЛЯ ОН НЕ ЗНАЛ. МОСКАЛЬ ЭТО ПОНЯЛ, И ТОЛЬ МОСКАЛЬ ХОТЕЛ ВСТУПИТЬ НА ЗАЩИТУ СВОЕГО ВОДИТЕЛЯ...
КОРУПЦИОНЕР СКАЗАЛ. ДЯДЯ ТЫ ВООБЩЕ РОТ ЗАКРОЙ. ПОСЛЕ ТОГО ДОЛГО ТАМ НЕ БЫЛО ЭТИХ ГОПОШНИКОВ. НО МОСКАЛЬ ИЗМЕНИТЬ ТАК НИ ЧЕГО И НЕ ЗАХОТЕЛ. КАК БРАЛИ ТАК И БЕРУТ. КАК ИЗДЕВАЛИСЬ В РАЕНКАХ ТАК И ПРОДОЛЖАЮТ. А УЧАТ ИХ ЭТОМУ СРАЗУ, РОДИТЕЛИ, КОГДА ПОКУПАЮТ МЕСТО НА "ФАБРИКУ ЗВЕЗД" А ТЕ, УЖЕ УЩАТ ПРИДУРКОВ РЕМЕСЛУ, КАК ЗАРАБАТЫВАТЬ МИНИСТРАМ БАБКИ.
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини