Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Новини міської ради » Підвищення цін на опалення відміняється...

Підвищення цін на опалення відміняється...

  • 4 080
  • (Оцінок: 1)
Підвищення цін на опалення відміняється...
Підвищення цін на опалення відміняється...

Пузатики Хмельницького врятували кам'янчан від кам'янецьких "імбицилів" які через свої політичні амбіції могли довести місто до колапсу... Алілуя..

Нещодавно КП «Міськтепловоденергія» м.Кам’янця-Подільського оприлюднило відкритий лист, яким повідомило про кризову ситуацію, що склалася через значну заборгованість споживачів, зокрема бюджетних установ міста, перед підприємством за спожиті послуги. Через це комунальне підприємство не могло розрахуватися за спожитий природний газ із постачальною компанією ГК “Нафтогаз Трейдинг”.
Відповідно до укладеного договору, несплата вартості газу за січень призвела б до втрати КП права на пільгову ціну за газопостачання та потягла б за собою перехід на «постачальника останньої надії», а отже здорожчання кубометра блакитного палива майже у 5 разів.

З цією проблемою стикнулося декілька українських міст, в тому числі і в нашій області. Проте ситуація в Кам’янці була особливо скрутною, оскільки громада увійшла в новий рік без прийнятого бюджету та не мала достатнього ресурсу, аби в повній мірі розрахуватися за спожитий газ.

Саме тому голова облдержадміністрації Сергій Гамалій, його заступник Сергій Ткачук спільно з Кам’янець-Подільською громадою оперативно вжили заходів для розв’язання цієї проблеми. В результаті було забезпечено розрахунок за комунальні послуги бюджетними установами, що фінансуються з державного бюджету, зокрема, Чернівецьким КЕВ, який перерахував кошти за об’єкти Міноборони, розташовані на території міста.


Завдяки такому реагуванню на рахунках КП «Міськтепловодоенергія» вдалося акумулювати кошти, необхідні для повного розрахунку за спожитий газ, сплатити борг перед ГК “Нафтогаз Трейдинг” та уникнути його здорожчання для населення та бюджетних установ.

Хто рятував місто?:
Міністерство оборони України, Міністерство фінансів України та першому заступнику Міністра фінансів України Denys Ulyutin, Державна казначейська служба України та першому заступнику Голови Державної казначейської служби України Володимиру Дуді, Чернівецька обласна державна адміністрація та голові Чернівецької ОДА Сергій Осачук, народним депутатам Сергій Мандзій та Марчук Ігор Петрович.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини