Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Новини міської ради » Зустрічайте нову партію-організацію «ЖИТТЄВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

Зустрічайте нову партію-організацію «ЖИТТЄВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

  • 1 354
  • (Оцінок: 0)
Зустрічайте нову партію-організацію «ЖИТТЄВА ДІЯЛЬНІСТЬ»
Зустрічайте нову партію-організацію «ЖИТТЄВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

Бувший комуняка Гордійчук, через заборону кумуністичної ідеології шукає знову шляхи до міської ради м. Кам’янець-Подільський, для цього, скоріше за все була і придумана громадська організація «ЖИТТЄВА ДІЯЛЬНІСТЬ»

ЗАЯВА
ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ЖИТТЄВА ДІЯЛЬНІСТЬ»
М. Кам’янець-Подільський

Ми, громадська організація «ЖИТТЄВА ДІЯЛЬНІСТЬ» (м. Кам’янець-Подільський) – добровільне об’єднання громадян для захисту прав і свобод, економічних, соціальних, екологічних та інших інтересів мешканців міста, створена на теренах комунального підприємства «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ», у ході виконання статутних завдань оголошуємо про те, що плануємо виступити у якості суб'єкту виборчого процесу на виборах до місцевих рад-2020 шляхом висування кандидатів у депутати міської ради та підтримки того кандидата на посаду міського голови, який буде фахово і послідовно підтримувати діяльність нашого підприємства, реагувати на його проблеми, допомогати у їх вирішенні, абстрагуючись від політичних уподобань.


Самоврядування в Кам’янці бере свій початок від часів Коріатовичів і Магдебурського права, і ми хочемо продовжити його традиції, щоб доленосні для міста рішення ухвалювали ті, кому воно потрібне, хто тут живе і працює, хто вболіває за його долю і добробут мешканців.


Враховуючи той факт, що КП «Міськтепловоденергія» є найчисельнішим підприємством, бюджетоутворюючим, найбільшим платником у Пенсійний фонд, що кожне друге питання, яке виникає у місті напряму стосується комунальної сфери або життєдіяльності КПМТВЕ, то ми хочемо брати безпосередню участь у вирішенні цих питань на рівні міської ради. Тому що, кому, як не нам дбати про те, щоб місто мало надійні комунікації, вчасно приймалися соціальні програми для мешканців по оснащенню будинків і вулиць мережами і сучасним теплогенеруючим обладнанням.


Нам не байдуже, що буде з містом після виборів до місцевої ради. Нам не байдуже, хто і як наступні 5 років буде керувати містом, хто і як буде приймати рішення щодо нас, нашого майна і заробітної плати. Нам не байдуже наше майбутнє і майбутнє наших родин. Нам небайдужа доля мешканців, які щодня йдуть до нас зі своїми комунальними проблемами. Для їх вирішення ми маємо інтелектуальні, кваліфікаційні, трудові ресурси; намагаємось бути ефективними кожен на своєму місці. Без зайвої демагогії, шуму і піару робимо свою роботу, намагаємось щодня допомагати людям, несемо в їх домівки тепло, воду, комфорт. Ми краще за всіх інших знаємо проблеми міста, щодня крок за кроком ділом доводимо свою небайдужість щодо їх вирішення, хочемо і готові працювати на благо кам’янчан.
Кількість членів нашої громадської організації разом з родинами сягає трьох тисяч чоловік, ще стільки ж є прихильними до нашої стратегії. Це сила, з якою не можна не рахуватися. КП «Міськтепловоденергія», як і все місто - це механізм, який має безперебійно працювати. Щоб все це утримувати і керувати процесом потрібен справжній господар. Ми не хочемо після виборів одержати «кота в мішку» і тому будемо обирати свідомо такого міського голову, який буде відстоювати інтереси колективу, громади міста, працювати на загальну справу в інтересах людей.

ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ЖИТТЄВА ДІЯЛЬНІСТЬ»


Перед місцевими виборами 2020 року створив Партію "Рідне місто" та провів враду 4-х депутатів


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини