МІські стурбовані, а районні незгодні

  • 1 534
  • (Оцінок: 0)
МІські стурбовані, а районні незгодні
МІські стурбовані, а районні незгодні

Депутати Кам’янець-Подільської міської та районної ради направили звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо дій влади, яка застосувала силові методи стосовно учасників мирного заходу та підтримки блокування торгівлі між Україною та окремими районами Донецької та Луганської областей.

Депутати району написали про "Категоричну незгоду", а міські "Стурбованість", також висловили свою підтримку учасникам «блокади Донбасу» та назвали їхні дії «ефективним способом впливу на бойовиків та їхніх російських кураторів».

 

Тай як в міській раді більшісь шоколадних лизунів, то вони протянули своє хвилювання:

«Ми, депутати Кам’янець-Подільської міської ради, стурбовані подіями, які відбулися 13 березня біля Кривого Торця, пов’язані з учасниками блокади торгівлі з окупованими районами Донецької та Луганської областей та закликаємо…докласти всіх зусиль для мирного врегулювання суспільно-політичної ситуації в Україні»...

 

В районній раді на сесію райради прийшло 20 із 36 депутатів. Єдиний, хто із присутніх не голосував за текст звернення – голова Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Василь Сукач, який очолює в райраді фракцію шоколадних (БПП «Солідарність»).

 

 

 

 

 

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини