Сова прилетіла на навчання в ПДАТУ

  • 2 348
  • 1
  • (Оцінок: 0)
Сова прилетіла на навчання в ПДАТУ
Сова прилетіла на навчання в ПДАТУ

В Кам'янці-Подільському сова прилетіла на навчання в аудиторію Подільського аграрного університету і сіла на кафедру, все як в книжці - не вистачає шапочки на голові сови.

Природа вже настільки очистилась, завдяки карантину, що в корпус Подільського аграрного університету повернулись сови )))))

Сова на кафедрі 
Сьогодні стали ближче до природи: в перший корпус університету залетіла і не могла вибратись сіра сова. Завдяки допомозі спеціаліста-орнітолога вдалось її упіймати і випустити. Дякуємо, Mike Drebet )) це була класна пригода!!!

Сова 
Iryna Humeniuk

mission accomplished!


------

Останні коментарі:

Ольга ПРОКОПОВА
Ольга ПРОКОПОВА

У давньогрецькій міфології сова була атрибутом богині мудрості Афіни; символом мудрості і пізнання сова стала тoму, що її природна поведінка нагадувала спосіб життя філософів, які прагнули до  усамітнення, а здатність сови бачити та чути в темряві зробили її ще й символом проникливості. 

Тому вважається, що нібито сови знають те, що людям знати не дано.

Присутність сови в одній з аудиторії ПДАТУ просто засвідчує той факт, що усі вже засумували за навчанням, викладанням... Просто переконана у тому, що сова в аудиторії ЗВО символічно засвідчує те, що уже зовсім скоро всі повернуться до своєї праці. Усім гарного та відмінного здоров'я, сил, витримки, віри, надії і терпіння!

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини