Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » Відкриття турсезону без туристів в 2020 році

Відкриття турсезону без туристів в 2020 році

  • 1 321
  • (Оцінок: 0)

Традиційний туристичний форум вперше пройде у форматі online. Його основну тему «Діджиталізація туристичного сектору як інструмент розвитку в умовах кризи» розкриватимуть фахівці цієї сфери не лише України, а й Польщі. Серед топових спікерів – голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів.

Переглянути онлайн-трансляцію заходу можна всім бажаючим на офіційному каналі Kamianets travel відеохостингу YouTube.

--

- Замовити екскурсію по Кам'янцю

--


В рамках піар-акції «Рекомендуємо екскурсовода» кращі екскурсоводи міста та фахівці-співробітники місцевих музеїв запросять усіх бажаючих на оригінальні он-лайн екскурсії та дводенний марафон віртуальних подорожей містом. Користувачі соціальних мереж зможуть відвідати Кам’янець-Подільський online: познайомитись з музейними експозиціями та історичними пам’ятками, пройтись вуличками старовинного міста, не виходячи з дому.

 
Популярним серед кам’янчан та туристів стало проведення різноманітних майстер-класів. Цікаві онлайн-студії з виготовлення унікальних подільських сувенірів пропонують місцеві на своїх сторінках в мережі Facebook. Створення керамічних виробів, різьблених свічок, вишитих аксесуарів та багато іншого – унікальна можливість спробувати сучасний Hand Made, а при нагоді – відвідати майстерні митців та придбати сувенір на згадку про Кам’янець-Подільський.


Для найактивніших користувачів Інтернету співробітники туристично-інформаційного центру пропонують онлайн-розіграші сертифікатів на послуги активного відпочинку. Сюрпризом стане те, що Giveaway проведуть зірки українського шоу-бізнесу. Фінал акції та оголошення переможців відбудеться 01 травня на сторінці kamianets.travel.tic в Instagram та 02 травня на сторінці Kamianets Travel в Facebook.


І все це – лише початок! Відчути Кам’янець-Подільський по-справжньому закликають представники туристичної індустрії по завершенню карантину.


Новим подієвим проєктом цьогоріч здивує фестиваль «Ruthenica Medievalist 1398» у Старому замку, який реконструює матеріальну культуру та одяг Західної та Східної Європи 1360-1430 років, лицарські бої, середньовічні ігри, лучний турнір, майстер-класи з історичного фехтування та багато іншого.


Вперше кам’янчани та гості міста побачать нову підсвітку Старого замку. Модернізація освітлення передбачає відсутність кольорів, лише різні відтінки білого. Підсвічуватиметься також каньйон і вперше – південний бік замку.


Спеціально до відкриття туристичного сезону в місті розроблено проект системи туристичного знакування Кам’янця-Подільського, який передбачає встановлення 4 інформаційних пілонів та 10 вказівників (93 таблички з напрямком руху) для пішоходів. Ідентифікаційні таблички об’єктів виконані на композитній плиті, вандалостійкі, текст поданий двома мовами і шрифтом Брайля, містять QR-код.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини