Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » Створення мобільних медичних бригад

Створення мобільних медичних бригад

  • 1 029
  • (Оцінок: 0)
Створення мобільних медичних бригад
Створення мобільних медичних бригад

30 березня Кам'янець-Подільське міське управління ОЗ видало документ «Про створення мобільних медичних бригад» з метою мінімізації поширення коронавірусної хвороби COVID-19 під час проведення діагностики.

Вже 1 квітня у КНП «Лікувальний діагностично-консультативний центр» ( директор Цвігун Б.Я.) все зроблено, щоб така бригада була сформована і оснащена необхідним.
До складу бригади увійшли лікарі: онколог Сергій Бузинський; хірурги Ігор Булатович, Дмитро Місевич, Руслан Панкратов; травматологи Дмиро Пирогівський та Антон Козярчук, офтальмолог Олег Собко. Також до бригади входять два шофери Олександр Барташевич та Іван Шморгун.


За два дні вдалось зібрати та забезпечити мобільну бригаду усіма засобами індивідуального захисту та обладнанням за необхідним переліком. Все, чого не вистачало, міський голова Михайло Сімашкевич особисто довіз і вручив лікарям (1 квітня).
З 2 квітня буде сформований графік роботи лікарів бригади, які проводитимуть забір зразків біологічних матеріалів від пацієнтів з підозрою на коронавірусну хворобу.


Дякуємо лікарям та шоферам, які без вагань та відмовок погодились виконувати роботу, яка не входить до їх прямих обов'язків.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини