Дурня тільки могила справить

  • 1 541
  • 1
  • (Оцінок: 1)
Дурня тільки могила справить
Дурня тільки могила справить

В Кам'янці-Подільському у підвалі будинку за адресою Хмельницьке шосе, 10а були виявлені врізки для облаштування теплого полу в одній із квартир, що спричинило розбалансування внутрішньобудинкової мережі центрального опалення і погіршення якості послуг з теплопостачання будинку.

Це ж яким дурнем потрібно бути щоб у відкриту в підвалі врізатись в тепломережу свого буддинку?

 

Порушників встановлено, теплопостачання через самовільні врізки припинено. Готуються матеріали для звернення до суду.

Просимо мешканців і надалі повідомляти про факти незаконних врізок, тому що ці дії негативно впливають на гідравлічне регулювання будинку, спричиняють неякісне надання послуг з центрального опалення іншим споживачам і призводять до збільшення вартості опалення для них.


КП"Міськтепловоденергія“ попереджає: самовільне втручання в систему опалення багатоквартирного будинку та її пошкодження передбачає відповідальність згідно з законодавством.


------

Останні коментарі:

Гора Оксана
Гора Оксана

В будинку по вул.Молодіжна б.11( більше 10років) власник магазину "Дядя Вася", зараз там оредує приміщення " Мясна Лавка" самовільно врізалися в систему централізованого опалення будинку, також власники квартир ном.2 і 3.


Ми мешканці будинку неоднарозово зверталися з скаргами до  управляючого будинку Григоренка І.Г., збирали списки, визивали комісію від КП Міськтепловодоенергія, де були вказані причини, це самовільне врізання в систему і незаізольовані труби подачі тепла в підвальному приміщенні.


Але по сьогоднішній день без змін.


Дуже прикро, що ми споживачі платим однакову суму, але отримуємо послуги в одному будинку всі порізному.


 

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини