Можна ставити свій лічильник!

  • 1 163
  • (Оцінок: 0)
Можна ставити свій лічильник!
Можна ставити свій лічильник!

Хмельницькі газовики, які хотіли втюхувати споживачам лише свої лічильники - ОБЛОМАЛИСЬ! Тепер можна ставити лічильник на свій вибір.

Але монополіст, як завжди, піде в залупу і буде ставити підножки - примушуючи купляти тільки лічильники Фірташа, скоріше за все антимонопольний комітет і пішов на Газовиків по команді - фас. Так як Фірташа зараз давить шоколадник - та влазить в його бізнес.


Історія конфлікту:


Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало газовиків на 68 тис. грн. за зловживання монопольним (домінуючим) становищем та зобов’язало ПАТ “Хмельницькгаз” забезпечити споживачам можливість встановлювати будь-який газовий лічильник, що може використовуватися в залежності від наявного газоспоживаючого обладнання та який внесений до Державного реєстру засобів вимірювальної техніки.

Не погодившись з рішеннями Відділення, ПАТ “Хмельницькгаз” оскаржило його в судовому порядку. Господарський суд Хмельницької області та Рівненський апеляційний господарський суд відмовили у задоволенні позовних вимог Товариства.

Постановою Касаційного господарського суду у складі Верховного Суду від 19 червня 2018 року рішення Господарського суду Хмельницької області та постанову Рівненського апеляційного господарського суду залишено без змін, а касаційну скаргу Товариства – без задоволення.

------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини