Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » В Кам'янці відкрили першу в Україні мобільну поліцейську станцію

В Кам'янці відкрили першу в Україні мобільну поліцейську станцію

  • 2 114
  • (Оцінок: 0)
В Кам'янці відкрили першу в Україні мобільну поліцейську станцію
В Кам'янці відкрили першу в Україні мобільну поліцейську станцію

14 листопада у Кам’янець-Подільській Колибаївській громаді відкрили першу в Україні мобільну поліцейську станцію, були присутні представники Європейського союзу та громади.

На захід завітала представник КМЄС – Маура О’Салліван, яка передала поліції Хмельницької області мобільну поліцейську станцію – першу з подібних спецавто в Україні. Новий мікроавтобус (FordTransit) оснащений обладнанням, що дозволяє мобільній поліцейській ділянці працювати автономно у віддалених населених пунктах, зокрема, проводити прийом громадян.

Поліцейська станція надаватиме послуги мешканцям семи селищ Хмельницької області, де проживає понад 6000 людей. Вона «базуватиметься» в селі Колибаївка, яке раніше не мало поліцейського відділку.

 

ОТГ зробила ремонт у приміщенні, а КМЄС надали комп’ютери, оргтехніку, забезпечили меблями, сейфами, кондиціонерами та відповідним поліцейським орендуванням.

 

Загальна вартість обладнання становить 1,5 мільйони гривень, ремонт ОТГ обійшовся у 220 тисяч гривень.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини