Перша партія яка відзвітувала

  • 1 077
  • (Оцінок: 0)

Хоча "Свобода" - це партія минулого століття з утопічно-соціалістичною ідеєю, але вона на сьогодні являється єдиною парламентською партією яка живе і працює заради ідеї, а не захисту олігархічних кланів. Думаю подія має бути висвітлена...

Дивитись відео Перша партія яка відзвітувала:

Вчора в нашому місті вперше за багато років відбувся один із актів вимог закону України "Про місцеве самоврядування в Україні"- звіт депутатів перед своїми виборцями.

Звітувала фракція ВО Свобода, яка представлена в міській раді шістьма депутатами , серед яких одна жінка . Прийшло багато кам`янчан, які воліли почути про роботу своїх обранців . Заслухати звіт фракції ВО Свобода прийшли і члени Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради . Хочеться подякувати голові фракції Михайлу Посітку за вірно вибраний напрямок і поступальні кроки в виконані своїх обіцянок , що були висвітлені в передвиборчій програмі .

Єдина фракція, яка дійсно співпрацює із інститутами громадянського суспільства і дійсно відкрито вказує на порушення законодавчих норм при розгляді і прийняті проектів рішень міської ради та виконавчого комітету . Ще не все вдається, як хотілося, але досвід приходить з часом . Бажаємо плідної праці, успіхів в досягненні мети і поставлених цілей на благо громади міста Кам`янець-Подільський ! Спільно з громадою у вас все вийде !

З сторінки ФБ Валентини Магилат


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини