Стадіон хочуть забрати!

  • 2 283
  • (Оцінок: 0)

В четвер, 28 серпня, на черговому засіданні громадської ради м. Кам’янець-Подільський, представники місцевої мотобольної команди зробили звернення до присутніх з проханням повернути команді стадіон, який було побудовано саме для цього виду спорту.

Дивитись відео Стадіон хочуть забрати!:

Основними заявленими вимогами мотоболістів було:

1. Внесення до реєстру власності територіальної громади міста Кам’янця-Подільського мотобольного стадіону, як індивідуаьно визначеного об’єкту власності в складі ігрового поля, обслуговуючих та допоміжних приміщень, місць для глядачів, вбиралень та огорожі.

2. Передача земельної ділянки, на якій розташовано стадіон, у власність Кам’янець-Подільської міської ради.

3. Визнання Кам’янець-Подільською міською радою за мотобольним стадіоном статусу спортивної споруди.

4. Внесення відомостей про Кам’янець-Подільський мотобольний стадіон до єдиного електронного реєстру спортивних споруд України.

5. Передача майнового комплексу стадіону мотобольній громадській організації культурно-спортивної спрямованості у безоплатне користування.

За результатами звернення, представники громадської ради прийняли рішення створити комісію по вирішенню даного питання. А її перше засідання, у присутності мотоболістів та картенгистів (наразі саме вони займаються на мотобольному стадіоні), призначити на вівторок, 2 вересня, о 17-00.

Повний текст звернення та його обговорення на відео:


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини