Тротуарна плитка

  • 4 521
  • 1
  • (Оцінок: 0)

Тротуарна плитка з гранітного відсіву (пресована, вібролита) вирізняється високою міцністю та стійкістю до механічних пошкоджень, має відмінні характеристики водонепроникності і морозостійкості, а також тротуарна плитка ПП "Юник" експлуатується протягом великого терміну.

 

Гранітний відсів утворюється при дробленні гранітної породи, часто застосовується при виготовленні деяких компонентів архітектури і в якості надійного антиожеледного реагенту.

 

т. 0673072063    т. 0673841076  (ПП "ЮНИК")

 

Матеріали:

 

- гранітний відсів

- пластифікатор виробництво Польща

- краска виробництво Чехія

 

 

Плитка - пішохідка -2,5см

Сіра - 54гр.

Червона - 61гр.

Чорна - 61гр.

Жовта - 61гр.

 

 

Плитка під легкову машину - 4,5см.

Сіра - 65гр.

Червона - 70гр.

Чорна - 70гр.

Жовта - 70гр.

Виготовлення бордюра -4см.

Сірий - 30гр.м/п

Червоний - 30гр.м/п

Сірий - 30гр.м/п

Червоний - 30гр.м/п

Відлив.

Сірий - 30гр.м/п 

 

Також виготовляємо:

дашки, козирки на стовпи, пресовані стінові блоки 20х40 см.

 

 

т. 0673072063    т. 0673841076

 

Цікаво:

Правильно здійснена укладка тротуарної плитки вельми сприяє міцності і довговічності експлуатації даного будівельно-оздоблювального матеріалу. У разі виникнення необхідності заміни окремої плитки, пошкоджені ділянки можна легко ремонтувати без порушення всього покриття.

Правильна і, головне, грамотне встановлення тротуарної плитки сприяє тому, що покриття буде стійким до впливу вітру, дощу, різких температурних коливань, легко чиститись від забруднень і т.д.

Тому, якщо Ви запланували встановлювати тротуарну плитку, не забувайте запросити майстрів високої кваліфікації, які далеко не з чуток точно знають всі тонкощі і нюанси цього процесу. Перед самим стартом укладальних робіт потрібно підвести до будинку всі необхідні комунікації, а також підготувати підставу для укладання плитки. При цьому в основі має бути невеликий схил, що запобігає саму можливість виникнення калюж.

Встановлена професійним чином тротуарна плитка буде радувати своїх власників своїм стильним і презентабельним зовнішнім виглядом протягом багатьох років.

 

Ключові слова для пошуку: Плитка, тротуарна, купити, придбати, Кам`янець, Хмельницький, віброплитка, гранітна


------

Останні коментарі:

Alexandr
Alexandr
Добрый день. Перезвоните мне, есть вопрос.
0965142007
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини