ШИГИЛЬОЗ, та миші в номерах!

  • 3 617
  • (Оцінок: 0)

Найбільше збудника «шигела Зоне» виявили у холодному цеху готельно-ресторанного комплексу: на вагах, дошках, крані і раковині, посуді, полиці, мікрохвильовій печі. Воно і не дивно адже батьки що жили в Ксенії говорили про мишей в номерах (дивись відео)!

 

Дивитись відео ШИГИЛЬОЗ, та миші в номерах!:

Це свідчить, що там не дотримувались елементарних санітарних вимог.

Крім того, овочі і фрукти купували на місцевому ринку без жодних відповідних документів»,  про це в коментарі виданню «Є» повідомив в.о. директора держустанови «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ» Олег Балашов.

НАСЛІДКИ: постраждало всього 127 осіб, серед них 109 дітей. На стаціонарному лікуванні по всій країні досі перебуває 70 людей, серед них – 60 дітей, троє з який в реанімації!

------

Шигельоз — інфекційна хвороба з групи кишкових антропонозів з фекально-оральним механізмом передачі, яку спричинюють бактерії з роду Shigella і яка характеризується переважним ураженням дистального відділу товстої кишки з виникненням гарячки, інтоксикаційного синдрому і діареї з домішками крові й слизу (гемоколіт).

:what: Що саме огидне в цій ситуації!
Влада, включаючи мера і всіх чинуш замість того щоб бити на сполох і знайти джерело інфекції...

Все сперла на вірус! А спочатку взагалі хотіли замовчати цю ситуацію... На сторінці мера Сімашкевича викладають відео із задоволеними батьками! -

Думаю Міліції є повід порозпитувати - від чого вони такі задоволені....

І в усьому звинувати фактично одну особу, Вікторію Кохановську у нагнітанні паніки....

 

Власниця готельних комплексів «Ксенія» Галина ЛОКАЙ, у коментарі Подолянину наполягала що до обіду 21 листопада вони думали, що в дітей ГРВІ. Учасники вже приїхали з вірусом, через три дні він прогресував. Потім одні заразили інших.

Галина Локай припускає лише одне: що це диверсія або справді ГРВІ. - У меню закладів не було продуктів, якими могли потруїтися діти. Крім того, цими продуктами харчувався і персонал. Чи буду відшкодовувати батькам збитки - залежить від рішення суду...

 

Відеоматеріал ТСН:


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини