Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Мазур О.О. зафіксував НЛО в Кам'янці!!!

Мазур О.О. зафіксував НЛО в Кам'янці!!!

  • 2 556
  • (Оцінок: 0)

НЛО над Кам’янець-Подільською фортецею. (Відео,фото)

Дивитись відео Мазур О.О. зафіксував НЛО в Кам'янці!!!:

Наше місто цікавить уже не тільки туристів з різних куточків Землі, а навіть із Космосу.
Так, сьогодні у нашому місті відбулась цікава подія, свідком якої став випадковий турист з с.Боришківці Мазур О.О. , який здіймав пейзажі Старого міста та фортеці для домашнього відео.
З його слів, нам стало відомо, що він на валах фортеці здіймав пейзаж Старого міста та саму фортецю, як раптом почув якийсь звук, що робився все гучні та гучніше, звук був не природній, схожий на роботу якоїсь турбіни, коли він навів об’єктив камери на фортецю, то перед фортецею пролетів невідомий об’єкт, схожий на літаючу тарілку, НЛО полетіло в низ, десь під Замковий міст.

Через декілька хвилин пригналися 2 патрульні машини, з яких повибігали поліціянти та побігли по східцях до низу Замкового мосту, ще 2 працівників поліції стали на самому мості та нікого не пускали до низу під міст, нашому туристу вдалось обійти міст з другої сторони де він зробив декілька фото, на якому видно, що поліція загородила якусь територію під мостом спеціальними стрічками та поскладали щось у мішки, мабуть розбилось НЛО яке наш турист засняв на відео.

Мазур О.О. погодився нам надати відео польоту НЛО перед Старою Фортецею , яке він засняв, дане відео можете подивитись нижче.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини