Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Анатолій Король загинув рятуючи італійця!

Анатолій Король загинув рятуючи італійця!

  • 2 800
  • (Оцінок: 0)

В італійському містечку Кастелло ді Чістерна провінції Неаполь від рук грабіжників загинув уродженець Кам’янеччини Анатолій КО­РОЛЬ. Чоловіку було лише 38 років, у нього залишилися троє дітей і дружина.

Дивитись відео Анатолій Король загинув рятуючи італійця!:

За повідомленням італійських ЗМІ, біда трапилася ввечері 29 серп­ня. Анатолій із маленькою донькою виходив із супермаркету, коли по­мітив двох чоловіків у масках, що заходили всередину. Українець не розгубився - залишив доньку на ву­лиці, а сам повернувся. Чоловік на­магався завадити злочинцям погра­

бувати магазин і захистити касира, якому ножем погрожував один із зловмисників. На жаль, другий гра­біжник двічі вистрілив у нашого зем­ляка. Постріли були смертельними.

Трагічна звістка миттю розлетіла­ся Італією та Україною. Як повідоми­ла Громадському телебаченню відпо­відальний секретар Асоціації «Украї­

на - Італія - Майдан» Олена ГРОМИК, до місця, де вбили нашого співвітчиз­ника, приходять тисячі італійців, за­палюють свічки і моляться.

Комуна Неаполя висунула україн­ця на орден президента Італії «Гро­мадянська честь», а посадовці на­звали його вчинок геройським і по­обіцяли підтримати родину мораль­но та матеріально.

Поховають Анатолія в неділю у рідній Колодіївці.

 

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини