Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Загинув Микола Флерко - позивний Танчик

Загинув Микола Флерко - позивний Танчик

  • 3 382
  • (Оцінок: 0)
Загинув Микола Флерко - позивний Танчик
Загинув Микола Флерко - позивний Танчик

Шоколадне перимирря, від найбільшого виробника цукерок в Росії, забрало життя кам`янчанина Миколи Флерка.

Дивитись відео Загинув Микола Флерко - позивний Танчик:

28 лютого 2015 року у Пісках від міни, що прилетіла від бойовиків, загинув Позивний «Танчик», боєць п’ятого батальйону ДУК «Правий Сектор».

У рідному Кам’янці-Подільському він був більше відомий як Микола Флерко. Там на Колю чекає жінка і троє дітей. Чекали…

Фантастично чудова, позитивна людина. Золоті руки. З будь-якою технікою був на «ти». Мав справжній технічний талант. Міг навіть з металобрухту зробити автомобіль. Комбат «Чорний» казав: «Якщо «Танчик» не зможе зробити, то ніхто не зможе». А сміливості разом з почуттям гумору у нього вистачало на цілий батальйон.

Це фото було зроблене у січні. Комбат «Чорний», «Танчик» і комроти «Барс».

Хлопці стоять якраз навпроти машини, яку щойно полагодив «Танчик». Вона за спиною у фотографа, її не видно. Понівечений, старенький «шістдесят шостий». Тоді теж десь насипали, але була ще надія, що наші відіб’ють аеропорт. А цими днями, каже «Барс», росіяни разом з «сєпарами» просто шаленіють. Обстріли не вщухають. Противник будує бетонні споруди за вісімсот метрів від наших позицій. Можливо, саме звідти прилетіла міна. Можливо, якби не дали противникові зайти в монастир та на околиці Пісків, то «Танчик» був би живий.

Але історія війни не знає умовних способів. Ця війна вбиває кращих. Падає в Москві на асфальт відомий політик, друг України… Падає в Пісках її захисник, звичайний хлопець з Кам’янця…

Інша сторона бреше нам про відведення техніки, розраховуючи, що стурбована Європа не помітить, як створюється новий котел.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини