Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Аварії » Вбивці Павла Теплюка дали лише 15 років

Вбивці Павла Теплюка дали лише 15 років

  • 8 023
  • 3
  • (Оцінок: 0)

з 8-го на 9-те липня 2012 року в Кам`янці-Подільському було вбито Павла Теплюка, юнак не дожив до свого 19-річчя всього один день.

Сьогодні 16 жовтня винесли вирок - 15 років.

 

:smailuk19:  Але вбивцю дітей Сергія Макоцея (Мусульманина - прихильника Хізбуттахрір) захищала громадська організаця «Правозахисний рух Криму», легалізована прихильниками екстремістської партії Хізбуттахрір, забороненої в більшості країн світу, покликану захищати прихильників Хізбуттахрір, що залучаються за скоєння різних злочинів в Криму, до кримінальної відповідальності.

 

За офіційною версією все відбувалось так:

Сергій Макоцей

Сергій Макоцей - (підозрюваний) вбивця дітей з Кам`янця-Подільського

 

Сергій Макоцей — місцевий. Із 1997-го по 2000 рік відбував покарання за вимагання. У колонії навернувся в іслам. Звільнившись, створив у місті осередок мусульманської "Партії Аллаха" або Хезболли. Це воєнізована організація. Іслам прийняли дружина і мати Сергія. Під час обшуку в Макоцея вилучили гвинтівки, пістолети, ножі та набої.

 

"Дев`ятого липня 2012 року близько третьої години в Кам`янці-Подільському на проїжджій частині однієї з вулиць мала місце подія в ході якої громадянин М., на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин із громадянином Т, який повертався до своєї домівки та проходив повз господарство громадянина М., переслідуючи мету навмисного заподіяння смерті, наніс численні удари руками та ногами в область голови громадянину Т. Внаслідок отриманих травм хлопець впав на землю, а громадянин М. здійснив не менше шести пострілів в хлопця з пневматичної зброї невстановленого зразка. Після цього громадянин М. перетягнув громадянина Т., який внаслідок отриманих тілесних ушкоджень перебував у безсвідомому стані, на подвір`я свого господарства, де його і залишив. Юнак внаслідок заподіяних тілесних ушкоджень помер".

 


У будинку підозрюваного майже 9 годин тривав обшук, під час якого було знайдено 4 предмети, схожих на рушницю, та 7 – схожих на пістолети. Зброя це чи ні, має встановити експертиза.

Останні хвилини життя Павла Теплюка зафіксувала відеокамера магазину Хрещатик.

Підозрюваний вбивця веде юнака за руку.

Фото fortecia.com

 

Більше року тривало слідство - де підозрюваний вбивця Сергій Макоцей вів себе зневажливо, плюючись на суддів, варту та родичів, на суд він зявлявся після файних "п@здюлій" які йому вписували беркутівці.

Захисники Павла Теплюка

 

Хочеться запитати судю - я якби цей вбивця вбив твою дитину? Ти б каліпуркін теж 15 років дав? Ти ж будеш з цим вироком до кінця своїх днів дибати і ніякі гроші тобі не поможуть...

 

Карикатура на кам`янецьких ангелів-рятівників.

 

"Программа Говорить Україна про Павла Теплюка"

Дивитись відео


------

Останні коментарі:

BahtinaZoya
BahtinaZoya

Місто має знате суддів які пожаліли воїна Алаха, так як він за гарної поведінки може в будь-який момент повернутись на свободу... а 2 роки йому вже скастили...  :smailuk21:


 1)  Драч Іван Володимирович:  подяку можемо висловити за т. (03849) 2-31-46.


 


2) Бориславський В’ячеслав Миколайовичподяку можемо висловити за т. (03849) 5-14-90.


 


3) Воєвідко Ярослав Іванович: подяку можемо висловити за т. (03849) 5-14-90.

Цитувати Скарга
BahtinaZoya
BahtinaZoya

А де зараз цей мусульманин?

Цитувати Скарга
Маша
Маша

Блин и как так могли только 15 лет дать?

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини