Камянець-Подільський » Новини К-П району » В Бакоті побудували готель для комах

В Бакоті побудували готель для комах

  • 29
  • (Оцінок: 0)
В Бакоті побудували готель для комах
В Бакоті побудували готель для комах

Побачити  готель для комах у Бакоті і насолодитися цікавим і непередбачуваним світом комах, який знаходиться прямо перед нами можна прямо за входом біля автостоянки автомобілів.

На території заповідника "Давня Бакота" ви зможете знайти неординарну споруду - готель для комах. Цей особливий будиночок, який вже має чимало мешканців, розташований у національному природному парку "Подільські Товтри". 

Ящірка в Бакоті 

У Європейських країнах такі будиночки для комах зустрічаються скрізь: біля будівель міської ради, на центральних вулицях, на території музеїв, а головне - у приватних садах та городах. Ця традиція поступово приходить і до України, і ми раді, що ви можете насолодитися таким оригінальним досвідом.

Цей готель був створений для забезпечення проживання корисних комах, які виконують важливі ролі в екосистемі. Крім того, цей міні-готель може бути використаний як засіб зняття стресу та навчальний посібник для тах хто приїхав на екскурсію в Бакоту, який допоможе вам поглибити знання про комах та їх роль у природі.

Опис готелю для комах в Бакоті
Опис готелю для комах в Бакоті



Створено готель командою природного парку "Подільські Товтри". І він вже добряче заселений.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини