Камянець-Подільський » Новини К-П району » Житель Чабанівки вкрав 10 000 щоб розважитись в Кам'янці

Житель Чабанівки вкрав 10 000 щоб розважитись в Кам'янці

  • 16 237
  • (Оцінок: 0)
Житель Чабанівки вкрав 10 000 щоб розважитись в Кам'янці
Житель Чабанівки вкрав 10 000 щоб розважитись в Кам'янці

Житель села Чабанівки, поруч біля Старої Ушиці,  вкрав 10000 грн. у свого товариша - взяв свою пасію і на таксі поїхав розважитись в Кам'янець-Подільський... Але встиг витратити лише половину суми...

На Хмельниччині поліцейський офіцер громади дистанційно розкрив крадіжку грошей, перебуваючи на лікарняному
Ввечері 28 січня до поліцейського офіцера громади Староушицької ТГ Владислава Мандзюка зателефонував 56-річний мешканець села Чабанівка та повідомив про те, що в нього викрали 10 тисяч гривень.
У скоєному потерпілий запідозрив свого 35-річного знайомого, який гостював у нього в цей день. Варто зазначити, що для сім’ї заявника це значна сума, адже чоловік самотужки виховує двох дітей.

Не гаючи часу, ПОГ встановив коло зв'язків ймовірного зловмисника та отримав інформацію про його місце перебування. Як виявилось, чоловік взяв таксі і разом з дружиною поїхав у Кам'янець-Подільський, щоб розтратити викрадені гроші так би мовити «красиво» — в одному із розважальних закладів. Там їх і виявили кам’янецькі правоохоронці, яким поліцейський офіцер громади передав інформацію.

Половину викрадених коштів зловмисник витратив на застілля. Решту в нього вилучили. За даним фактом дізнавачі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини