Камянець-Подільський » Новини К-П району » Еротичний масаж у Києві зняти напругу та отримати нові відчуття

Еротичний масаж у Києві зняти напругу та отримати нові відчуття

  • 20
  • (Оцінок: 0)
Еротичний масаж у Києві зняти напругу та отримати нові відчуття
Еротичний масаж у Києві зняти напругу та отримати нові відчуття

Як зняти стрес поточних днів і отримати захоплюючу гру? Гру ніжних дотиків губ, розслаблення та подолання внутрішніх бар'єрів. Бар'єрів пристрасті, заборонених бажань і повного занурення в красу красивого жіночого тіла.

Тільки відвідування салону еротичного масажу "Симона".

Спробуємо розкрити враження цікавим особистим оглядом.

Як знайти еротичний масаж у Києві?

Головна вимога – еротичний масаж має забезпечувати повну конфіденційність. Програмується час візиту. Виключено ситуацію, коли в коридорі можна зустрітися з іншим клієнтом. Дівчину та програму можна вибрати на сайті. Якщо хочеться живого спілкування, дівчата будуть доступними в окремому приміщенні. Друга перевага – зручна локація у Києві. У центрі, Печерський район.

Інтер'єр – приглушене світло. Немає нічого, що викликає роздратування. На що додатково затримується погляд на сайті, окрім обраної програми – розігрів, збудження та «кульмінаційний момент» для чоловіків. Очікування в жодному разі не дає розчарування.

Еротична програма – незабутній масаж із «кульмінаційним моментом»

Вибираємо програму та еротичний масаж. Відразу наголосимо – виїзд дівчат додому не передбачений. Можливо, це не дуже добре, але візит на чужу територію цікавіший.

На жаль, у програмі види масажу трохи сухо описані. Є окрема вкладка з видами масажу, але занурення в теоретичний опис тайського масажу або розслаблюючого навряд чи буде цікавим. Хотів би невеликий опис. Класичний – це еротичний масаж, дотик тіла дівчини. Добре, що можна чергувати кількість дівчат - програма обіцяє пару. І на що відразу варто звернути увагу – лінгам-масаж. Найімовірніше, під «кульмінаційним моментом» салон «Симона» обіцяла саме його. Щоб не розкривати всі деталі, цей вид масажу обіцяє максимальне задоволення від дотику до ерогенних зон тіла. Подання обіцяє приємний бонус – віскі, коньяк. Непросто відразу розслабитися побачивши таких дівчат. До речі, анкети дівчат, які виставлені на сайті, повністю відповідають дійсності. Жодної ретуші, дівчата виглядають саме так.

За програмою – все дуже гідно. Релаксація, дотик, спільний душ - все те, що потрібно, щоб розслабитися. Звернемо особливу увагу на якийсь час. Наприклад, боді-масаж, який виконують дві дівчини. Часу в 90 хвилин вистачить з надлишком, щоб пристебнутись, запалитись і полетіти в стратосферу.

Що ще підкуповує. Якщо дівчина чи дружина не ханжа – можна трохи розігріти трохи погаслі почуття. І тут особливо цікава гра емоцій і почуттів – супутниця (або супутник) можуть зайняти місце в умовному «залі для глядачів» і спостерігати за всією дією. Цей масаж справді дуже цікавий. Не треба відразу зустрічати його засудженням з боку пари, не має значення, дружина чи дівчина.

Окремо варто наголосити на чистоті. Все на найвищому рівні. Засоби гігієни, душ – все доступно.

За цінами все коштує саме тих грошей, на які розраховуєш. І, найголовніше, за ці гроші можна отримати тактильні відчуття та спогади на найближчий тиждень. До наступного візиту на еротичний масаж у Києві.

 

Плюси та мінуси салону – відчуття і «післясмак»

Спочатку те, що не сподобалося:

  • Види масажу можна розписати докладніше – немає бажання читати окрему вкладку на сторінці сайту;
  • Послуга виїзду у власні апартаменти поки що припинена – хоча вище ми відзначили, можливо, так навіть краще;
  • Сайт перевантажений «теоретичною інформацією» – можливо, стримують законодавчі обмеження, але хотілося б додаткової візуалізації, наприклад, шоу, відео частини вистави з масажем.

А тепер поговоримо про плюси візиту:

  • Дівчатам не треба говорити, що робити, як можна, як не можна – повне розуміння процесу та непідробне задоволення від «роботи»;
  • Цілодобова робота салону – можна вибрати свою зону приватності у будь-який час;
  • Недоліки, властиві всім іншим салонам - фото дівчат не відображає реальних моделей масаж. У салоні "Симона" вказані фото саме тих дівчат, які виконують еротичну програму;
  • Інтер'єр – приємне тло, нічого не викликає занепокоєння – все налаштовано саме на отримання задоволення;
  • Дівчата товариські, з приємним почуттям гумору – розмови, що розігрівають, не менш важливі, ніж саме уявлення.

Резюмуємо – чудовий заряд настрою. Справді відволікаєшся від проблем, що накопичилися. Суть масажу – це, звісно, гра. Постійне ходіння краєм дозволеного. Поцілунки, дотики – до мурашок. Ось ця гра не на жарт заводить.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини