Михайло Посітко

  • 12 183
  • (Оцінок: 2)
Михайло Посітко
Михайло Посітко

Михайло Посітко - голова партії "Свобода" в Кам`янці-Подільському.

У 2020 році став мером Кам'янця-Подільського.

Його попередник - М.Сімашкевич

Усі мери кам'янця

Автобіографія Михайла Посітка:

Михайло Посітко народився 21 листопада 1985 року в місті Кам’янці-Подільському, де і минули його юні роки. Своїм щасливим дитинством Михайло завдячує своїм батькам – Володимиру Григоровичу, який тривалий час працював будівельником і матері Галині Вікторівні, виховательці дитсадка (з кінця 90-х років - приватні підприємці). Середню освіту М. Посітко отримав у ЗОШ № 16. У шкільні роки захоплювався футболом, народними танцями, історією, географією, серед друзів уславився своїми організаційними здібностями, а шкільну дружбу, любов і шану до педагогів зберіг і досі.

Михайло Посітко
Лідер Кам’янець-Подільської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода»

В університеті Міжрегіональної Академії управління персоналом запросили на посаду юриста у Київське ТОВ «Інститут державних закупівель».  Після одруження Михайло Володимирович відповідав за юридичний сектор у КП «Кам’янець-Подільське підприємство «Тепло», ТОВ «Артемакс-ХХІ», ТДВ «Адамс». Успішний досвід підприємницької діяльності, суміщення юридичних практик з роботою фінансового консультанта, підтверджують  факт ґрунтовних знань та навичок  Михайла у сферах економіки та фінансів.

 

 Доля рідного краю, рідного міста завжди турбувала Михайла і не залишала його байдужим. Ще з дитинства привита батьками шана до українських традицій, патріотичне, шанобливе ставлення до України, привело його у 2011 році до  місцевої організації ВО «Свобода». Лідерські якості, патріотизм, досвід, чесність, відкритість Михайла не залишилися поза увагою побратимів партії.

У 2012 році народний депутат України від ВО «Свобода» Мирний Олександр Борисович запросив працювати Михайла Посітка помічником-консультантом.

А вже у 2014 році Михайло очолив міський осередок ВО «Свобода».

Патріот, активний учасник Революції Гідності, не полишав Майдану  у найкривавіші дні протистояння – 18-20 лютого 2014 року.

З початку російсько-української війни на Донбасі і по сьогодні, Михайло займається волонтерською діяльністю, його безкорисна праця відзначена орденом “За жертовність і любов до України” Святійшим Патріархом всієї Руси-України Філаретом.

Михайло Посітко – турботливий, люблячий чоловік та батько двох донечок Богданки і Софійки. Завжди уважний до людей, доброзичливий, вникає в турботи оточуючих, з розумінням ставиться до питань, що виникають, враховує їх та вирішує найкращим чином .

Політична діяльність

З 2011 року - член партії «Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

У 2012 - 2014 роках був помічником-консультантом на громадських засадах у народного депутата України від ВО «Свобода» Олександра Мирного.

З липня 2014 року став головою Кам’янець-Подільської міської організації Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

У 2015 році був обраний депутатом Кам’янець-Подільської міської ради від ВО «Свобода», де очолив фракцію цієї політичної сили.

16 листопада 2020 року на виборах мера Кам'янця отримав рішучу перемогу - дивитись

 ====

В соціальних мережах:

Фейсбук - дивитись


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини