Камянець-Подільський » Люди » Політики » Войтенко Ігор Іванович

Войтенко Ігор Іванович

  • 3 290
  • (Оцінок: 0)
Войтенко Ігор Іванович
Войтенко Ігор Іванович

Народився 16 квітня 1957 року в с. Жванець, Кам`янець-Подільського району Хмельницької області в сім`ї медичних працівників.
Громадянин України. Безпартійний. Освіта вища.

В 1974 році закінчив Жванецьку середню школу. З 1974 по 1980 рік навчався в Чернівецькому державному медичному інституті.
Трудову діяльність розпочав у 1980 році в Кам`янець-Подільській міській лікарні. Працював лікарем приймального відділення, дільничним терапевтом, 3 роки працював на виборній посаді голови профспілкового комітету міської лікарні. В жовтні 1989 року призначений на посаду заступника головного лікаря з питань цивільної оборони, а в 1993 році - заступником головного лікаря з лікувальної роботи Кам`янець-Подільської міської лікарні № 1, де і працює в теперішній час. Має вищі кваліфікаційні категорії за спеціальностями «лікар-терапевт» та «організація і управління охороною здоров`я».
З часу призначення на посаду заступника головного лікаря - керівник з підготовки лікарів-інтернів, здійснює загальне керівництво проходження спеціальної виробничої практики студентами вищих та середніх навчальних закладів.
Член Медичної ради управління охорони здоров`я Кам`янець-Подільської міської ради.
Член лікарського наукового товариства Хмельницької області, автор понад 10 наукових статей в спеціальних медичних виданнях, 2-х раціоналізаторських пропозицій.
Член Асоціації лікарів м. Кам`янця-Подільського.
Депутат Кам`янець-Подільської міської ради трьох скликань, голова постійної комісії міської ради з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення.
За досягнуті успіхи в роботі, плідну працю на благо розвитку міської громади та охорони здоров`я міста нагороджений відзнакою Кам`янець-Подільської міської ради «Честь і шана», неодноразово заохочувався відзнаками органів місцевого самоврядування.
За увагу до церковних справ нагороджений «Орденом Преподобного Агапіта Печерського» УПЦ МП.
Одружений. Дружина - Войтенко Тетяна Октавіанівна, лікар-терапевт терапевтичного відділення Кам`янець-Подільської міської лікарні  №1.
Дочка - Єрмакова Олена Ігорівна, методист управління освіти і науки Кам`янець-Подільської міської ради.
Син - Войтенко Вадим Ігорович, лікар-травматолог Кам`янець-Подільської міської лікарні № 1.
Не судимий.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини