Камянець-Подільський » Люди » Павло Павлович Тихонов

Павло Павлович Тихонов

  • 2 665
  • (Оцінок: 1)
Павло Павлович Тихонов
Павло Павлович Тихонов

14 липня 2016 Павло Павлович Тихонов на 57-му році життя відійшов у вічність. Останнім часом він боровся з онкологічним захво­рюванням. Бадьорий вигляд митця давав надії, що хворо­ба відступить. Не відступила.

Він був, мабуть, найкращим кам`янецьким диктором. Його голос озвучував фільми, лунав на радіо та розкотисто декламував поезію. А ще ми запам`ятаємо Тихонова як світлу і порядну людину з незгасним ентузіазмом.

 

Так і не створивши сім’ї, він чимало часу присвячував суспільно- культурній діяльності. Часто пропонував дикторські послу­ги, бажаючи реалізувати свій потенціал. Останні 2,5 роки працював у проекті «Таємниці мого міста», озвучивши ав­торські тексти всіх 25 серій фільму. Остання із них - «Чор­ний корсар» про Джона Поля Джонса - національного героя США, котрий став почесним козаком Війська Запорізько­го Низового (XVIII ст.).

- Голос Тихонова нині зву­чить на 24-х регіональних те­леканалах і звучатиме ще дов­го, - розповідає продюсер про­екту «Таємниці мого міста» Андрій Раднюк. - Торік гене­ральний директор кінофес­тивалю «Молодість» і голова Української кінофундації Андрій Халпахчі, відзначаючи серію наших фільмів, звернув увагу саме на харизматичний тембр озвучення Павла Тихонова і зауважив, що «в україн­ському медіа-просторі давно бракувало авторської позиції».

Павло Павлович Тихонов

Думаю, команді «Синергікон» вдалося втілити мрію Павла Ти­хонова у всеукраїнському мас­штабі. ми ще часто будемо про нього публічно згадувати.

Втім мрій та ідей у Павла Павловича було багато. Актив­ний учасник мистецького клу­бу «Ліра» на багатьох міських виступах декламував поезію, працював на радіо, радо відгу­кувався на запрошення взяти участь у різноманітних захо­дах і неодмінно пропонував власні проекти.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини