Камянець-Подільський » Бізнес » Електрик Кам'янець-Подільський

Електрик Кам'янець-Подільський

  • 19
  • (Оцінок: 0)
Електрик Кам'янець-Подільський
Електрик Кам'янець-Подільський
Електрик Кам'янець-Подільський
Телефон:098-68-99-872
Працює:7:00-22:00
Е-mail: elektrikkampod@gmail.com
Сайт: Офіційний сайт

Прокоментуй Цей Пост:

Розташування на мапі:

Шукаєте електрика в Кам'янці-Подільському що  виконає Електромонтажні роботи ? Ми надаємо гарантію на 3 роки на усі свої послуги електрика та Електромонтажні роботи в Кам'янці-Подільському 24/7.

Висока якість послуг та чесні ціни, звертайтесь до нас.  Виклик майстра безкоштовний

Електромонтажні роботи
Ми надаємо послуги з електромонтажу, які включають встановлення нової електричної системи або модернізацію існуючої. Ми можемо допомогти вам з вибором правильних матеріалів для електромонтажу, а також з встановленням будь-яких електричних приладів

Заміна старої електропроводки на нову
Заміна старої електропроводки на нову – це важлива процедура, яка може не тільки покращити безпеку вашого дому, але і зменшити ризик пожежі та знизити витрати на електроенергію. Старі електропроводки, зазвичай, мають меншу потужність та можуть стати причиною перебоїв в електропостачанні. Крім того, з часом вони можуть зноситися, стати небезпечними та спричинити пожежу.

Встановлення Відеонагляду
Ми здійснюємо установку та монтаж камер і систем відеоспостереження під ключ для об’єктів різної складності. Наші послуги включають підбір та поставку обладнання, проектування системи відеоспостереження, монтаж та налаштування камер та програмного забезпечення.

Громовідвід та вирівнювання потенціалів
Встановлення громовідводу, блискавкозахисту на будинки та котеджі.Монтаж громовідводу та блискавкозахисту на будинки та котеджі є необхідними заходами для захисту будівлі від можливої шкоди, яка може бути завдана блискавкою під час грозової погоди.


------

Схоже за змістом: