Ядуху у відставку

  • 4 775
  • 1
  • (Оцінок: 0)

31 жовтня 2011 року Хмельницька "Свобода" пікетувала обласну державну адміністрацію з вимогою негайної відставки голови ОДА Василя Ядухи.

Під час мітингу виступили голова Хмельницької обласної "Свободи", депутат облради Ігор Сабій та його заступник, депутат міської ради Олександр Симчишин.

Виступаючи на мітингу свободівці наголосили:

<!--kamenec_media_begin:https://www.youtube.com/watch?v=Z0BLhdjAWpo--><!--kamenec_media_end-->

Гріхи Ядухи

Фільм про бізнес доньки хмельницького губернатора

<!--kamenec_media_begin:https://www.youtube.com/watch?v=cg-IKHIIs9U--><!--kamenec_media_end-->

"Під керівництвом Василя Ядухи Хмельницька область перетворилася у регіон, де панує корупція і хабарництво, нищиться малий і середній бізнес, покривається "молочна", "земельна" та "рибна" мафія, жорстко утискається свобода слова. Все це відбувається на тлі покращення добробуту голови ОДА та його родини. Завдяки Василю Ядусі та його найближчим соратникам Хмельниччина прогриміла на всю країну, як регіон, де високопосадовець, близький соратник голови ОДА отримав найбільшого хабара в 2011 році. На хабарі погоріла ще одна близька соратниця Василя Ядухи – голова Летичівської РДА Марія Літвін. Її затримали при спробі отримання 30 тисяч у.о. Раніше вона відзначилася тиском на пресу і увійшла до рейтингу "ворогів ЗМІ".

 

Ядуху у відставку



 

Хмельницька "Свобода" звернулася до СБУ та Генеральної прокуратури з вимогою розслідувати корупційні схеми та ефективність використання 39 мільйонів гривень з бюджету при проведенні тендеру та будівництві другої черги Чернелівського водогону. Нашу стурбованість викликало свідоме переривання Хмельницькою ОДА конкурсної процедури, в результаті чого перемогу здобуло ВКП "Явір-Інвест", засновником якого ЗМІ називають народного депутата України з фракції "БЮТ-Батьківщина" Олега Лукашука.

Хмельницька громада стурбована скандалом навколо покривання Василем Ядухою "рибної мафії". Цей скандал прогримів на всю країну, але ніяких наслідків до цього часу не вжито. Раніше, Василь Ядуха покривав "молочну мафію", яка наживалася на важкій щоденній праці селян, штучно занижуючи закупівельні ціни. Це призвело до справжніх "молочних бунтів", коли селяни відмовилися здавати молоко, пікетували облдержадміністрацію та виливали молоко.

Будучи головою ОДА, Василь Ядуха постійно збагачує себе і родину, отримуючи чималі земельні ділянки. В 2011 році в Хмельницькому районі його дружині було виділено 1,9 га, доньці голови облради Миколи Дерикота – 0,3 га, братові голови Хмельницької міської організації партії регіонів Анатолія Собка – 2,0 га. На ділянки моментально було виготовлено і видано державні акти на право власності. І це при тому, що селяни в Хмельницькому районі роками не отримують державні акти" - наголосив Ігор Сабій.

"Ще один скандал пов`язаний з аферою Василя Ядухи навколо пам`ятника "Вірі, Надії, Любові" в обласному центрі. На цю споруду виділили 3 млн. гривень з бюджету та змусили працівників бюджетної сфери перерахувати одноденний заробіток. Але заплановане відкриття пам`ятника на 20-ту річницю Незалежності України з тріском провалилося. Аби виправдатися перед громадою за провал Василь Ядуха, всупереч Указу Президента України, влаштував святкування 74-річниці Хмельницької області за бюджетні кошти та масовкою за рахунок студентів місцевих вишів.

<!--kamenec_media_begin:https://www.youtube.com/watch?v=77EkyppVZV4--><!--kamenec_media_end-->

Марш Свободи вулицями Хмельницького

Уся діяльність Василя Ядухи на посаді голови ОДА супроводжується "совковою показухою". Свої невдачі та прорахунки він намагається прикрити за рахунок самореклами у комунальних ЗМІ. В них заборонена будь-яка критика Василя Ядухи, заборонена присутність будь-якої іншої альтернативної думки. Натомість більшість сюжетів та газетних публікацій – це примітивна самореклама голови ОДА. Сваволі голови ОДА постійно протистоять депутати-свободівці місцевих рад. Відчувши себе місцевим князьком, Ядуха розпочав тотальний пресинг підприємств та організацій, які не підтримують його діяльність і є близькими до депутатів від "Свободи". Впродовж тижня контролюючі органи, певне з подачі Ядухи, розпочали тотальний пресинг підприємств та організації депутатів від "Свободи" по усій Хмельниччині. Підприємства, які намагається знищити голова ОДА забезпечують робочими місцями кілька тисяч хмельничан, регулярно сплачують податки, допомагають розвитку фізичної культури і спорту. Постійні перевірки та тиск на малий і середній бізнес загрожують втратою тисяч робочих місць та різким зменшенням надходжень до бюджету.

Сатрап Януковича шляхом тиску намагається залякати опозиційних політиків. Можливо він сподівається, що вони, як нац-демівські тушки і зрадники побіжать служити йому та режиму. Але свободівці служать тільки Ідеї Української Нації, вони мають міцний ідеологічний стержень і не зламаються. Більше того, будь-яка спроба тиску на свободівця та переслідуваного режимом українця буде отримувати адекватну відповідь", - сказав Олександр Симчишин.

 

Свобода біля обласної адміністрації

 

марш проти Ядухи вулицями Хмельницького



 

Після пікету колона під свободівськими прапорами, з гаслами "Ядуху у відставку!", "Свобода" - прийде порядок наведе!", "Один за усіх, всі за одного!", "Свободу" не спинити!", "Руки геть від підприємців!" пройшла центральними вулицями міста. Біля обласної санстанції учасники Маршу проти сваволі Ядухи провели короткий мітинг з вимогами припинити тиск на депутатів-свободівців і перестати служити сатрапу Януковича на Хмельниччині.

Колона завершила свою ходу на майдані Незалежності. Звідси люди виїхали до Києва, пікетувати Адміністрацію Президента. Вимога - негайна відставка Василя Ядухи з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. В пікеті візьмуть участь депутати-свободівці місцевих рад Хмельниччини.

 

Довідка. 1 листопада 2011 року Київська міська організація спільно із Хмельницькою обласною організацією Всеукраїнського об`єднання "Свобода" проведуть пікетування Адміністрації Президента України з вимогою припинити тиск на свободівців на Хмельниччині.

Початок акції о 10-00 на вулиці Банковій (з боку вулиці Інститутської).


------

Останні коментарі:

мод
мод
Шизофреник у руля райбольници !!!!
Деражнянська района лікарня

Онуфрійчук Володимер Іванович
Районна державна лікарня перетворилас у приватний бізнес головного лікаря. Платять, щоб працювати Всі , фахівців до кого б можна було звернутися за порадою практично відсутні.
Це цілеспрямована робота головного лікаря, спить і думає, як це замутити копійку, так цього сьогодні зашугаю, цього попереджу про скорочення , цему забороню, наприклад хірургічні операції до цього піставлю ШіСТОЧКУ, так пенсіонерів звільню всеодно не платять , а вакансії будуть і так далі.
Да ШіСТОЧКАМИ обкладена вся лікарня, фахівців 00000,
а шістьорок 66666666666666666666666666 – ой як багато!!!!
О такий бізнес на державній работі , а звичайні люди всеодно
« худоба» мовчать та мукають.
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини