Свобода проти тушок!

  • 2 268
  • (Оцінок: 0)

25 березня 2012 року у Теофіполі на Хмельниччині Кам`янець-Подільська організація ВО "Свобода" прийняла участь у марші протесті.

Це перша масова публічна акція проти "тушок" та зрадників, мета якої - громадський осуд "тушкування" та зрадництва в українському політикумі. Депутат-зрадник

від "Батьківщини" в подарунок від громади отримав дві курячих "тушки". Якщо попередні Марші спрямовувалися на захист українців від сваволі влади,

політичного переслідування патріотів, нищення малого і середнього бізнесу, низьких закупівельних цін на молоко, то в Теофіполі акція була спрямована проти "тушок" та

зрадників.

<!--kamenec_media_begin:https://www.youtube.com/watch?v=_tZnqS6TqIM--><!--kamenec_media_end-->

Приводом до акція стала остання сесія Хмельницької обласної ради 15 березня 2012 року. Саме в її ході було оголошено про вихід чергової "тушки" з лав "Батьківщини" і перехід її у прорегіональну більшість, яку очолює голова ОДА Василя Ядуха. Голова правління Теофіпольського цукрового заводу Вадим Лейві, який пройшов до обласної ради за списками ВО "Батьківщина", зрадив голоси своїх виборців і вирішив "допомагати" Партії регіонів "покращувати життя вже сьогодні", проводячи антинародні реформи, знищуючи малий і середній бізнес, повсякденно грабуючи український народ та нарощуючи власні статки.

Він став вже 9 депутатом від "Батьківщини" в обласній раді, який поповнив лави більшості Партії регіонів і зрадив виборців. Схожа ситуація у більшості місцевих рад Хмельниччини, де "тушкування" і зрадництво виборців стало звичною нормою, де депутати від т.зв. національно-демократичних сил служать владі. Хоча перед виборами обіцяли захищати інтереси громади та боротися з режимом Януковича. Аналогічна ситуація у Верховній Раді України, де саме завдяки "тушкам" та зрадникам голосуються антинародні рішення, є можливими політичні репресії в т.ч. і проти колишніх викопосадовців.

Хмельницька "Свобода" завжди виступала проти "тушок" та зрадників, вимагала від них скласти мандати, а від партій-союзників по КОДу - засудити "тушкування", як процес паплюження волевиявлення виборців і здійснити процедуру відкликання депутатів-зрадників.

Багаточисельний Марш захисту українців проти "тушок" та зрадників пройшов центральними вулицями Теофіполя і викликав величезне схвалення теофіпольчан, які щиро повірили і віддали свої голоси за Лейві та інших "тушок", як кандидатів від "Батьківщини", а тепер виявилися зрадженими та обманутими. Особливою підтримкою мешканців Теофіполя користувалися гасла: "Зрадник-депутат, поклади мандат!", "Геть депутатів-зрадників!", "Зека-Геть!", "Лейві – зрадник!".

Марш захисту українців проти зрадництва - це перша публічна масова акція, спрямована на громадський осуд усіх "тушок" та зрадників, які спаплюжили вибір народу та допомагають партії регіонів проводити свою антинародну політику.

Завершення маршу відбулося біля будинку, в якому проживає депутат Вадим Лейві на території селища цукрового заводу. Симолічним подарунком від теофіпольської громади стали дві курячих "тушки", які повісили на паркан біля будинку депутата-зрадника.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини