Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Чинуші вирішили продати будинок губернатора!

Чинуші вирішили продати будинок губернатора!

  • 2 765
  • (Оцінок: 1)
Чинуші вирішили продати будинок губернатора!
Чинуші вирішили продати будинок губернатора!

У Кам’янці-Подільському місцева влада на чолі Гурською М.Д продали пам’ятку національного значення, надбання нашого міста, осередку митців, пам’ятку архітектури 18 ст будинок губернатора по вулиці Довга 17. Який зберігся найкраще, тому що його просто не чіпали !

Даний текст - це пост відчаю Тетяни Кльової у Фейсбуці


Це є моя майстерня протягом 9 років .
Я, Кльова Тетяна, працюю у дизайні з колористикою та символікою України. Неодноразово представляла Україну на міжнародному рівні .Маю нагороди міжнародного значення. Моі роботи знаходяться у приватних колекціях усього світу.


Такого свавілля та відношення до скарбів нашого міста я не можу терпіти.


Пані Гурська М.Д сьогодні навідріз відмовилася прийняти мене для розмови. В грубій формі мене попросили звільнити приміщення. Мовляв, про що розмовляти, будинок продано - на вихід !
Три роки тому цей будинок влада відрізала від електроенергії хоча його наповнювало багато митців. Протягом цих трьох років влада приводила людей ( покупців )оглядати будинок, інколи навіть уночі. Я зустріла пані Гурську у себе під балконом.
Минулого тижня мені зателефонували ( помічник пані Гурськоі М.Д ) ,щоб я покинула майстерню на момент, коли вони привезуть потенційного покупця ,щоб не викликати у нього додаткових запитань чи щоб я просто не заважала їхнім планам.

:what: На моє запитання до працівника міської ради: “чи можна продати пам’ятку архітектури? “Мені відповіли: ”Зараз усе рішається !”


Зараз у грубій формі мене просять залишити майстерню .


Якщо ви любите своє місто та хочете бачити його первинність не з листівок ,а на вулицях нашого Старого міста - просто

КРИЧІТЬ ПРО ЦЕ !!!!


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини